Denizlispor, Adam Stachowiak Dosyasından FIFA'dan Transfer Yasağı Aldı

Ali Bozkurt
30.12.2022 - 22:54 | Son Güncellenme: 30.12.2022 - 23:08

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, eski oyuncusu Adam Stachowiak'a ödemesi gerken para yüzünden FIFA'dan 2 transfer dönemi yasağo aldı. Detaylar...

Denizlispor, Adam Stachowiak Dosyasından FIFA'dan Transfer Yasağı Aldı

Salim MANAV - AJANSSPOR ÖZEL

TFF 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, alacaklarını gerekçe göstererek sözleşmesini fesheden kaleci Adam Stachowiak'ın şikayeti üzerine FIFA'dan transfer yasağı aldı. Detaylar...

Denizlispor, itiraz edecek

Denizlispor Adam Stachowiak dosyasından FIFA tarafından 2 transfer dönemi sportif ceza aldı. Bu karara karşı CAS’a başvuran Denizlispor söz konusu yasağı kaldırmak için CAS nezdinde yapılması gereken hususlarda avukatlarıyla yoğun mesai harcıyor.

Tek taraflı feshetti

2018 yılında Gaziantep FK'dan ayrılarak Denizlispor'a transfer olan Polonyalı kaleci Adam Stachowiak, Denizlispor ile yıllık 300 bin Euro'ya sözleşme imzaladı. Tecrübeli kaleci 2020 yılında ödenmesi gereken 27 bin 500 euro kulüp tarafından hesabına yatmayınca sözleşmesini tek taraflı olarak feshedip takımdan ayrıldı. 

İlgini Çekebilir
Denizlispor'dan kongre kararı!
Habere Git

İki defa alacakları sorun oldu

Kulüpsüz kaldıktan sonra İzmir ekibi Altay'a transfer olan tecrübeli kaleci 1 yıl İzmir ekibinde forma giydikten sonra tekrardan Denizlispor ile anlaşma sağlayarak sözleşme imzaladı. Polonyalı kaleci sezon başında yine alacaklarından dolayı takımdan ayrıldı.

Adam Stachowiak kimdir?

2015 yılında eski adıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yeni adıyla Gaziantep FK'a transfer olarak Türkiye'ye gelen Adam Stachowiak, 2018 yılında transfer olduğu Denizlispor'dan 2020 yılında ayrıldı. Denizlispor'dan ayrıldıktan sonra Altay'a transfer olan tecrübeli kaleci 2021 yılında tekrardan Denizlispor'a tranfer oldu. Tecrübeli kaleci 7 Ekim'de ise Yeşil-Beyazlı takımdan ayrılarak kulüpsüz kaldı. 

18 Aralık 1986 yılında Polonya'nın Poznan kentinde dünyaya gelen 36 yaşındaki kaleci 1.90m boyundadır.  Polonya Milli Takım forması giyemeyen tecrübeli kaleci 2015 yılında kapısından girdiği Türkiye'den 2022 yılında ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Altay'da Sinan Kaloğlu, Denizlispor yenilgisinin sebebini açıkladı
Habere Git

TF 1. Lig'de toplamda 155 karşılaşmada forma giyen Adam Stachowiak, kalesinde 172 gol görürken 57 maçtada kaleyi gole kapattı. 

Senin için hazırladığımız haberler