Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: "Türkiye'de ilk defa hakem konuşulmayacak"

İsa Kethüda
12.02.2024 - 23:12 | Son Güncellenme: 12.02.2024 - 23:17

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor, sahasında karşılaştığı Beşiktaş ile golsüz berabere kaldı. Sarı-Kırmızılı takımda başkan Ali Çamlı açıklama yaptı.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı: "Türkiye'de ilk defa hakem konuşulmayacak"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında Kayserispor'un, sahasında karşılaştığı Beşiktaş ile golsüz berabere kalmasının ardından sarı-kırmızılı takımda başkan Ali Çamlı açıklamalarda bulundu.

"Türkiye'de ilk defa hakem konuşulmayacak"

Hakemlerin performansını değerlendirerek sözlerine başlayan Çamlı, "Her takım için alınan puan veya puanların değeri var. Beni bugün mutlu eden şey, herhalde Türkiye'de ilk defa hakem konuşulmayacak. Çok temiz maç yönetti. Tebrik ediyorum hakem arkadaşları da. Helal olsun, zaten maçlar böyle olması lazım. Kulüplerin de birbirleriyle böyle olması, kardeşçe olması lazım. Bazı seyirciler Onur'a tepki gösterdi. 

Duygusal bakıyorlar, Onur bizim için kıymetlidir, buraya hizmet etmiştir, kulübüne para kazandırmıştır. O yüzden o çocuğa söylenecek bir şey yoktur. Biz, Kayseri'ye yakışır şekilde davranalım. Bunları çok hoş karşılamadığımı ifade etmek isterim. Bir de arkadaşlar, biz yoğun bir çalışmanın içinden çıktık. Ben bütün bu kamuoyunun huzurunda bana en büyük desteği veren sayın Alpaslan Baki Ertekin Bey'e, şehrim, kulübüm ve futbol kamuoyu adına teşekkür ediyorum. İyi ki varlar, gerçekten iyi ki varlar. Geldiği günden beri hep yanımızda oldu. 

İlgini Çekebilir
TFF'den zemin operasyonu! 5 kulübün zeminleri incelemeye alındı!
Habere Git

"Basının bu transfer yasağında bana vermiş olduğu manevi desteğe minnettarım"

Kayserispor'un bugün sahaya çıkmasında, transferlerin yapılmasında, transfer tahtasının açılmasında emeği geçen başta Haseki Bakanımıza, Hulusi Akar paşamıza, belediye başkanımıza ve Baki bey'e, diğer milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum. Çünkü herkes arıyor soruyor bir şeyler yapmaya çalışıyor. Hepsine çok teşekkür ederken, Baki Bey'e ayrı bir parantez açarak teşekkür ediyorum. Bizim için iyi günler başlayacak, yukarılara doğru çıkmaya çalışıyoruz. 3 yeni transfer daha yeni arkadaşlarıyla buluştu. Hepsi hazır futbolcular, alakanız için teşekkür ediyorum. Basının bu transfer yasağında bana vermiş olduğu manevi desteğe minnettarım. 

"Biz beraberliğe çok sevinemedik"

Keşke Türkiye'de bütün yerel basın, kendi kulüplerinin yanında böyle durabilse. Buradan da siz Türkiye'ye örnek oluyorsunuz, alnınızdan öpüyorum. Önümüzdeki Başakşehir maçına hazırlanacağız. Biz beraberliğe çok sevinemedik, hakikaten iyi oynadık. Beşiktaş ve Kayserispor futbolcularını tebrik ediyorum. Çok centilmence bir maç oldu.

"Burak Hocaya'da müsaade edin"

Çocuk önce emekliyor, sonra yürüyor, sonra koşuyor. Burak Hocaya'da müsaade edin, önce yenilmesin, sonra yenmeye başlar sonra da tepelere koşmaya başlar. Ben bir kere Burak Yılmaz gibi Türkiye'nin medarıiftiharı bir milli sporcuyu, milli futbolcuyu, dünyanın tanıdığı bir futbolcuyu buraya getirmiş olmak, buraya kazandırmış olmaktan dolayı çok gururluyum. Futbolculuk kariyeri gibi hocalık kariyeri de büyük olacak. Çünkü kendisine güvenimiz tam arkadaşlar" dedi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da transfer bitmedi! Sezon sonu için prensipte anlaşma tamam...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler