Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinde Ali Koç, Son Saniye Stata Geldi

Orhan Gülek
04.06.2023 - 19:23 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 19:31

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in davetine olumsuz yanıt veren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, derbiye dakikalar kala Sarı-Kırmızılılar'ın stadına geldi.

Galatasaray-Fenerbahçe Derbisinde Ali Koç, Son Saniye Stata Geldi

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında şampiyon Galatasaray ile Fenerbahçe'nin NEF Stadı'nda oynayacağı derbi öncesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in davetine olumsuz yanıt veren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, derbiye dakikalar kala Sarı-Kırmızılılar'ın stadına geldi.

Ali Koç, NEF Stadı'nda

Başkan Ali Koç, derbiye dakikalar kala NEF Stadı'na giriş yaptı. GS TV, Başkan Koç'un stada geldiği anları yayınladı.

Daveti kabul etmemişti

Şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe'de başkan Ali Koç, bu akşam deplasmanda oynanank ve sonrasında Galatasaray'ın kupa kaldıracağı Nef Stadyumu'ndaki derbiye gitmememe kararı almıştı. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in, derbiyi izleme davetini geri çeviren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maça gelmesiyle herkesi şaşırttı.

İlgini Çekebilir
CANLI | Galatasaray - Fenerbahçe
Habere Git

Sezonun son derbisi

Ligin son haftasında Gaziantep FK ile oynaması planlanan ancak Antep ekibinin, deprem felaketinden dolayı ligden çekildiği için hükmen galip sayılacak Fenerbahçe, son maçını Galatasaray'a karşı oynayuyor. Fenerbahçe'de hedef bu sezon ilk derbi galibiyeti elde etmek.

Senin için hazırladığımız haberler