Onuralp Çevikkan, Bayern Münih ve Hoffenheim'ın transfer listesinde!

İsa Kethüda
13.11.2023 - 11:56 | Son Güncellenme: 13.11.2023 - 12:01

Almanya Ligi takımlarından Bayern Münih ve Hoffenheim'ın, Trabzonspor'da forma giyen kaleci Onuralp Çevikkan'ı takip ettiği iddia edildi. İşte detaylar.

Onuralp Çevikkan, Bayern Münih ve Hoffenheim'ın transfer listesinde!

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor'un, sezon başında Altınordu'dan 700 bin Euro ödeyerek kadrosuna kattığı kaleci Onuralp Çevikkan'ı Alman kulüpleri yakından takip ediyor.

Onuralp Çevikkan, Avrupa ekiplerinin radarında

Fanatik'te yer alan habere göre; Bordo-Mavililer’in yaz döneminde 700 bin Euro ödeyerek Altınordu’dan kadrosuna kattığı Onuralp Çevikkan, müthiş potansiyeli nedeniyle pek çok Avrupa ekibinin radarında. 

Bayern Münih ve Hoffenheim takip ediyor

Özellikle Bayern Münih ve Hoffenheim gibi Alman kulüplerinin, 17 yaşındaki kaleciyi yakından takip ettiği ve genç yaş milli takımındaki maçlarını izlettikleri öğrenildi. 

İlgini Çekebilir
Ali Koç gündeme getirmişti! Hakemlerin sağlık raporunda soru işaretleri
Habere Git

Forma şansı bulamadı

Trabzonspor’un geleceğe yatırım olarak kadrosuna kattığı Onuralp, zaman zaman A takım kadrosunda yer alsa da henüz forma şansı bulamadı. 

U19 takımında görev yapan ve A takımla idmanlarını sürdüren başarılı eldivenin, Uğurcan Çakır sonrasında eldivenleri devralma ihtimali çok yüksek gösteriliyor.

Türkiye'nin U14, U16, U17 ve son olarak da U18 formasını giyen 17 yaşındaki kalecinin Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

İlgini Çekebilir
G.Saray'da teknik heyetin milli ara planlaması belli oldu!
Habere Git

Onuralp Çevikkan'ın Trabzonspor'dan kazandığı ücret

Bordo-Mavili takım, genç kaleciye her bir sezon için 300 bin TL ödeyeceğini açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler