Bayer Leverkusen, Werder Bremen'i yendi! 8'inci zafer

Akın Ungan
25.11.2023 - 23:41 | Son Güncellenme: 25.11.2023 - 23:44

Bundesliga'nın 12. haftasında lider Bayer Leverkusen, deplasmanda Werder Bremen'i 3-0 yendi. Xabi Alonso ve öğrencileri bu skorla üst üste 8. galibiyetini aldı.

Bayer Leverkusen, Werder Bremen'i yendi! 8'inci zafer

AJANSSPOR HABER

Bundesliga'da lider Bayer Leverkusen, Werder Bremen'i Olivier Deman (KK), Jeremie Frimpong ve Alejandro Grimaldo'nun golleriyle 3-0 mağlup etti. Leverkusen bu skorla 12 hafta sonunda puanını 34'e yükseltti ve üst üste 8. maçından da galibiyetle ayrıldı.

Leverkusen'in bileği bükülmüyor

Xabi Alonso yönetiminde sezona güçlü bir başlangıç yapan Bayer Leverkusen, geride kalan 12 maçta yenilgi yüzü görmedi. Ligde 11 galibiyet ve 1 beraberliği bulunan Bayer Leverkusen, tek puan kaybını 2-2'lik skorla Bayern Münih deplasmanında aldı.

Avrupada da namağlup

UEFA Avrupa Ligi H grubunda yer alan Bayer Leverkusen, ligde olduğu gibi Avrupa arenasında da yenilgi yüzü görmedi. Alman ekibi 4 maçta 4 galibiyet alarak liderlik koltuğuna yerleşti.

İlgini Çekebilir
Cimbom 10'larla çok farklı!
Habere Git

Grimaldo ve Frimpong parlıyor

Bayer Leverkusen'in savunma menşeili oyuncuları Alejandro Grimaldo ve Jeremie Frimpong performanslarıyla göz dolduruyor. Werder Bremen karşısında da ağları havalandırmayı başaran bu ikili performansını devam ettirdi. 

Bu sezon Grimaldo 9 gol ve 5 asist, Frimpong ise 6 gol ve 6 asistle takımına katkı sağladı.

Bayer Leverkusen'in sıradaki rakibi

Xabi Alonso ve öğrencileri önce Avrupa Ligi'nde Hacken deplasmanına çıkacak. Leverkusen, Bundesliga'nın 13. haftasında ise evinde Borussia Dortmund'u konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler