ManU'daki temsilcimiz Altay Bayındır kaleye hasret kaldı! Bu sefer de sakatlık...

Burak Alaca
15.03.2024 - 15:17 | Son Güncellenme: 15.03.2024 - 15:42

Premier League devi Manchester United'ın formasını giyen milli kalecimiz Altay Bayındır bu sezon kaleye geçmekte zorlanıyor. Yıldız oyuncu bu kez de sakatlık haberi ile sarsıldı. İşte detaylar...

ManU'daki temsilcimiz Altay Bayındır kaleye hasret kaldı! Bu sefer de sakatlık...

AJANSSPOR - HABER

A Milli Futbol Takımımızın, Macaristan ve Avusturya ile oynayacağı hazırlık maçlarının kadrosu belli oldu. Kadroda İngiltere Premier League devi Manchester United'ın formasını giyen kaleci Altay Bayındır'ın olmaması dikkat çekti. İşte nedeni...

Altay Bayındır sakatlandı!

Manchester United yayınladığı resmi açıklamada sakatlığı nedeniyle 2 hafta sahalardan uzak kalacak olan 25 yaşındaki file bekçisinin Premier League'de oynanacak Liverpool maçını ve milli maçları kaçıracağını duyurdu.

Fenerbahçe'den ayrıldı İngiliz devi ile sadece bir maça çıkabildi

Yaz aylarında Fenerbahçe'den Manchester United'a transfer olan milli file bekçisi "Kırmızı Şeytanlar" lakaplı ekibin formasını bu sezon yalnızca bir defa FA Cup'ta sırtına geçirebildi. Bayındır takımının Lig 2 ekibi Newport County'ye 4 gol attığı karşılaşmada 2 defa topu ağlarında gördü. 

İlgini Çekebilir
Geçtiğimiz günlerde Türkiye'yi seçti, milli takıma seçildi
Habere Git

Fenerbahçe'ye 5 milyon Euro kazandırdı

Yaz aylarında İngiliz devi Altay Bayındır'ın transferi için temsilcimiz Fenerbahçe'ye 5 milyon Euro'luk bir bonservis ödemişti.

Kulüp efsanesinden eski Fenerbahçeliye kırıcı söylem

Geçtiğimiz aylarda kulüp televizyonuna konuşan Altay Bayındır kulüp efsanesi Edwin Van der Sar içim "O benim idolüm." ifadelerini kullanmış, Hollandalı efsane ise kendisine sosyal medya üzerinden verdiği "Selam Altay, yakında Manchester'da görüşüp kalecilik hakkında sohbet edeceğiz ama bileceğin gibi benim favorim hala Andre Onana!" yanıtı ile büyük tepki çekmişti.

Sözleşmesi 3 yıl daha devam ediyor

Altay Bayındır geçtiğimiz yaz Manchester United'a 30 Haziran 2027'ye kadar sürecek bir imza atmıştı. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta 15 yıl, Milli Takım'da 10 dakika... Montella da görmedi
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler