1. Lig Haberleri | Altay, Paixao ile FIFA'lık oluyor

Orhan Gülek
02.01.2024 - 14:18 | Son Güncellenme: 02.01.2024 - 14:21

Transfer haberleri... Trendyol 1. Lig'de Altay'dan ayrılan Marco Paixao, İzmir ekibini FIFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor. İşte tüm detaylar...

1. Lig Haberleri | Altay, Paixao ile FIFA'lık oluyor

AJANSSPOR - HABER

Altay formasıyla 1'inci Lig'de 4 kez gol kralı olmayı başarıp geçen hafta alacaklarının ödenmemesi nedeniyle kulüpten ayrıldığını açıklayan Marco Paixao, siyah-beyazlı kulübü FIFA'ya şikayet etmeye hazırlanıyor.

Paixao cephesinden Altay'a 10 gün süre

Başkan Murat Pervane, geçen hafta düzenlenen basın toplantısında Portekizli santrfora geçmiş dönemlerden 550 bin Euro borçlu olduklarını açıklarken, Paixao'nun avukatı bu ödemenin 10 gün içinde yapılmaması halinde konuyu FIFA'ya taşıyacaklarını bildirdi.

"Tazminat talebinde bulunacağız"

Usta golcünün avukatı fesih belgesini kulübe yollayıp, "Oyuncumuzun ödenmemiş borçlarının, tazminatlarının, cezalarının ve faizlerinin tamamının ödenmesi için size daha önce tanınan süreyi not edin, aksi takdirde FIFA yargı organları önünde tazminat talebinde bulunacağız" mektubu gönderdi.

İlgini Çekebilir
Marco Paixao: “2020-2021 sezonundan alacaklarım var”
Habere Git

Altay'dan Şanlıurfaspor'a transfer olmuştu

Eski yabancı oyuncularına olan 11 milyon Euro civarındaki borcu nedeniyle 2 yıldır transfer yasağı bulunan Altay, Paixao'ya olan borcunu ödemezse FIFA'da yeni bir dosya ile karşı karşıya kalacak. Tecrübeli golcü Altay'dan ayrıldıktan sonra Şanlıurfaspor'la anlaşmıştı.

4 kez gol kralı oldu

39 yaşındaki forvet, 2018 yılından bu yana Altay'da forma giyiyordu. İzmir ekibinde 4 kez 1. Lig gol kralı olan Portekizli oyuncu, bu sezon 15 maçta 5 gol, 2 asistle oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler