Altay'da Yusuf Şimşek istifa etti!

İsa Kethüda
25.01.2024 - 17:39 | Son Güncellenme: 25.01.2024 - 17:46

Son dakika haberleri. TFF 1. Lig takımlarından Altay teknik direktörü Yusuf Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevinden istifa etti.

Altay'da Yusuf Şimşek istifa etti!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Lig ekiplerinden Altay teknik direktörü Yusuf Şimşek, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

"Altay Kulübü'nden ayrılmama sebep olmuştur"

Şimşek istifa açıklamasında, "Altay Kulübü ile 8 Aralık 2023 tarihinde sözleşme imzaladım. Anlaşırken tek isteğim kadronun korunmasıydı ama gelinen noktada Marko, Tolga, Zeki, Ozan, Deniz, Efe ve Eren'in ayrılması, benim de severek çalıştığım Altay Kulübü'nden ayrılmama sebep olmuştur.

Başta bütün oyuncu kardeş ve evlatlarıma, ekibime, tesis personeline teşekkürü borç bilirim. Bir büyük teşekkür de bizi kısa zamanda bağrına basan büyük Altay taraftarına. Saygılarımla" ifadelerini kullandı. 

Altay performansı

Altay'da 5 karşılaşmada sahaya çıkan 48 yaşındaki teknik adam 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetle 9 puan topladı ve maç başına da 1.80 puan ortalaması yakaladı.

Rakip Kocaelispor

Son lig maçında Tuzlaspor'a deplasmanda 2-0 mağlup olan Altay, 28 Ocak Pazar günü saat 19.00'da Kocaelispor ile sahasında karşılaşacak.

17. sırada

İzmir ekibi ligde 19 maç sonunda elde ettiği 11 puanla 17. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler