Ankara'da ilk gün tamamlandı

03.10.2015 - 23:29 | Son Güncellenme: 03.10.2015 - 23:29

Ankara Atlıspor Kulübü Cumhurbaşkanlığı Kupası binicilik yarışlarında ilk gün tamamlandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kupası'nı Quick De Ste Hermelle isimli atıyla Sencer Horasan kazandı.

Ankara Atlıspor Kulübü'nün Beştepe'deki tesislerinde iki gün sürecek organizasyonun 1. gününde, 5 yarışma yapıldı.  

Günün en zorlu yarışması olan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Kupası'nda, "Quick De Ste Hermelle" isimli atıyla Sencer Horasan birinci sırayı aldı. Uğur Yılmaz, "Loenello" isimli atıyla 2. sırada yer alırken, Hulki Karagülle, "Curoos" isimli atıyla 3'üncülüğü elde etti.

Dereceye girenlere kupalarını, Türkiye Binicilik Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'na kadar Tunç Çapa'dan boşalan başkanlık görevini yürüten Atıf Bülent Bora takdim etti.   

Günün diğer yarışmalarından Ankara Atlıspor Kulübü Kupası'nda, 95 santimetre yeni binicilerde Çelen Özcan, "Taxis" isimli atıyla birinci olurken, yıldız, genç, genç yetişkin ve yetişkin kategorisinde, Maşife Aydın, "Woneday" adlı atıyla ilk sırada yer aldı.

 Aynı kupada, yıldız, genç, genç yetişkin ve yetişkinler kategorisinde koşulan 105 santimetrede ise, Özgür Özkan, "Power Prinz" isimli atıyla ilk sırayı aldı.

115 santimetrede yapılan Gelişim Teknik Kupası ile 125 santimetredeki Türkiye Jokey Kulübü Kupaları ise "Fulden" isimli atıyla yarışan Başçavuş Onur Taşpınar'ın birinciliğiyle son buldu. 

  Ankara Atlıspor Kulübü Cumhurbaşkanlığı Kupası, yarın koşulacak Ankara Atlıspor Kulübü, Ankara Golf Kent, Limak Enerji, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığı kupaları ile sona erecek. 

Senin için hazırladığımız haberler