Antalyaspor’a Kamerun’dan iyi haber! Futbolcular aklandı…

Orhan Gülek
19.03.2024 - 16:01 | Son Güncellenme: 19.03.2024 - 16:05

Kamerun’da kimlikte sahtecilik yaptıkları gerekçesiyle soruşturma başlatılan Antalyaspor da kadrosuna katmak istediği Nathan Douala, Fils Enopa Ewane ve Richmond Nji’ye iyi haber geldi.

Antalyaspor’a Kamerun’dan iyi haber! Futbolcular aklandı…

AJANSSPOR - HABER

Antalyaspor’un iş birliği anlaşması imzaladığı Victoria United forması giyen ve transferleri için yakından takip edilen Nathan Douala, Fils Enopa Ewane ve Richmond Nji’ye iyi haber geldi. Kamerun’da başlatılan soruşturma kapsamında kimlik sahteciliği iddiasıyla büyük bir ceza ile karşı karşıya kalan 3 futbolcunun aklandığı ifade edildi. 

Kadroya alındılar

Kimlik sahteciliği iddiasıyla futboldan uzaklaştırılan 62 futbolcu arasında yer alan Nathan Douala, Fils Enopa Ewane ve Richmond Nji, yapılan soruşturmanın ardından müjdeli haberi alırken, kulübü Victoria United da 3 ismi yeniden maç kadrosuna yazdı. Kamerun ekibi, play-off mücadeleleri için kadrosunu resmi olarak belirlerken, 3 futbolcuya da yer vermesi dikkat çekti. 

Kardeşi hayatını kaybetmiş

Yapılan soruşturma kapsamında en dikkat çeken isim olan Nathan Douala’nın aynı kişi olduğu iddia edilen 23 yaşındaki Alexandre Bardelli’nin hayatını kaybettiği ileri sürüldü. Bardelli ile Douala’nın inanılmaz benzerliğinin bulunması, yetkilileri şüpheye düşürürken yapılan savunmanın ardından Kamerunlu futbolcunun aklandığına vurgu yapıldı.

İlgini Çekebilir
Dolmabahçe'de Antalyaspor üstünlüğü
Habere Git

Transfer engelinin kaldırılması bekleniyor

Antalyaspor, 3 futbolcuyu da yakından takip ederken özellikle Nathan Douala, Fils Enopa Ewane en çok beğenilen isimler oldu. Kırmızı-Beyazlıların iki futbolcuyu kadrosuna katmaya sıcak bakarken, önündeki en büyük engel ise hali hazırda devam eden transfer engeli… Kırmızı-Beyazlılar, sezon sonuna kadar engeli kaldırması halinde futbolcuları kadrosuna katabilecek.

Senin için hazırladığımız haberler