Antalyaspor'a transfer olacak mı? Darmstadt'ın golcüsü Serdar Dursun canlı yayında anlattı!

21.06.2019 - 15:18 | Son Güncellenme: 21.06.2019 - 18:18

Antalyaspor'a transfer olacak mı? Darmstadt'ın golcüsü Serdar Dursun canlı yayında anlattı!

Almanya Ligi’nde Darmstadt ekibinde forma giyen ve geçen sezon ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri üstüne çeken golcü futbolcu Serdar Dursun, çok özel açıklamalar yaptı. Antalyaspor’a transferi gündeme gelen Serdar Dursun bu konu hakkında bilgiler verirken, A Milli Takım konusunda da Şenol Güneş’e mesaj gönderdi.

Radyospor’da yayınlanan Gün Ortası programında Emrah Karalinç’in sorularını yanıtlayan Serdar Dursun’un açıklamaları şu şekilde:

Serdar Dursun: "Geçen sezonki performansım benim için sürpriz değildi"

Almanya’da hava güzel, her şey güzel. Pazartesi günü antrenmanlara başladık. Yeni sezonu bekliyoruz. Darmstadt’ta çok iyi bir sezon geçirdim. Sakatlık olmadan maçlarda oynadım. Goller attım ve asistler yaptım. Takımımız da orta sıralarda bitirdi. 11 gol 7 asistle oynadım. Bu benim için sürpriz bir performans değildi.

"Zlatan'a benzetilmek hoşuma gidiyor, ekstra çalışmalar yapıyorum"

Ben her sene üstüne koyarak gitmeye çalışıyorum. Beslenmeme, antrenmanlarıma dikkat ediyorum. Şut antrenmanlarına çalışıyorum. 26-27 yaşında bir forvet oyuncusu nerede durması gerektiğini bilmeli. Pozisyon bilgimi de geliştirmek için ekstra çalışmalar yaptığımı söyleyebilirim. Zlatan’a benzetilmek de tabi ki hoşuma gidiyor.

Antalyaspor'dan transfer teklifi aldı mı?

Antalyaspor ile görüşmeler oldu. Ama resmi bir teklif yok. Konuşmalar oldu. Futbolda neler olacağını bilemezsiniz. Bonservisim biraz yüksek sanırım. 1-2 milyon Euro civarında bir bonservis düşünülüyor benim için. Transferde netleşen bir şey yok.

"Şu anda Darmstadt'a konsantre olmuş durumdayım"

Türkiye elbette kafamda bir köşede var. Olumlu bir teklif olursa ve hem kulübün hem de benim menfaatlerim doğrultusunda olursa transfer olur. Ben Bundesliga takımlarında oynamak istiyorum. Şu anda Darmstadt’a konsantre olmuş durumdayım. Transferin olacağı varsa da zaten olur.

A Milli Takım için neler düşünüyor?

A Milli Takım’da yeni bir oluşum var. İyi de başladık. Şenol Güneş de iyi işler yapıyor. Bence ilerleyen yıllar için umut dolu bir takım var. Genç ve tecrübeli oyuncularla birlikte iyi bir hava yakalandı. Oyun düzeni ve plan oturunca daha da güzel olacağını düşünüyorum.

Şenol Güneş'e Serdar Dursun'dan mesaj

Tabi ki hedeflerim arasında milli takımda oynamak lazım. Ben performansımı her zaman yüksek tutmaya çalışıyorum. Zaten performansım iyi olursa milli takımdan davet alacağımı düşünüyorum.

"Hamit Altıntop'un TFF'de görev alması Türk futbolu adına çok önemli bir hamle"

Hamit Altıntop’un TFF’de görev alması çok olumlu bir karar. Çok üst düzey yerleri görmüş bir futbolcuydu. Hamit ağabeyi tanırım. Almanya’daki gurbetçiler için de iyi bir şey. Hamit ağabey Almanya’da kimin ne yaptığını bilir. Bence Türk futbolu adına çok önemli bir hamle yapılmış.

Senin için hazırladığımız haberler