Galatasaray maçı sonrası Antalyaspor: "Hakem, Fenerbahçe'nin rövanşını aldı"

Orhan Gülek
26.02.2024 - 22:25 | Son Güncellenme: 26.02.2024 - 22:40

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Galatasaray karşılaşmasının ardından hakem Atilla Karaoğlan'a, VAR'a, TFF'ye yönelik sert sözler kullandı.

Galatasaray maçı sonrası Antalyaspor: "Hakem, Fenerbahçe'nin rövanşını aldı"

AJANSSPOR - HABER

Bitexen Antalyaspor, Trendyol Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu. Akdeniz ekibinde başkan Sinan Boztepe, karşılaşmanın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Lanet olsun artık. Bu kadar rezillik olmaz"

Hakem Atilla Karaoğlan ve VAR hakemlerinin performansını sert sözlerle eleştiren Boztepe, "Kendi futbolcularımızı canı gönülden tebrik ediyoruz çünkü 16 kişiye karşı oynadılar. Taraftarının önünde Galatasaray'ı köşeye sıkıştırdılar. Sabah ben talihsiz açıklamalar yaptım, kendimden de utandım ama yaptığım açıklamalar o kadar yerindeymiş ki... Lanet olsun artık. Bu kadar rezillik olmaz, Türk futbolunun geldiği nokta ortada. Biz bugün 8 gol atsak, hakem dokuzuncu golü attıracaktı. Lanet olsun artık." dedi.

"Hakemler de rezil, TFF de rezil"

TFF yönetimini istifaya davet eden Boztepe, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"TFF istifa etsin, hak yemeyecek insanlar gelsin. Penaltı penaltı değil, ofsayt pozisyonu... Bizim gördüğümüz kartlara bakın, Galatasaray bir tane kart görmedi. Hakem, Fenerbahçe'nin resmen rövanşını aldı. Hakemler de rezil, TFF de rezil! MHK bugün istifa etsin."

"Şu işi düzgün yapacak birileri gelsin"

Hakemlerin Anadolu kulüplerini adeta doğradığını ifade eden Boztepe, şu ifadeleri kullandı:

"90 dakikayı izleyin. Penaltı, penaltı değil. Gol, ofsayt. Yediğimiz kartlara bakın, Galatasaray bir tane kart görmedi! Bu hakemlerin durumu ne, rezillikten başka bir şey değil, satın mı alınıyorlar! Bu kadar kirli bir futbol olmaz. Ortada bir emek var. Hakem, Fenerbahçe'nin rövanşını aldı! İki tane takım, şampiyonluk yarışı yapacak Anadolu kulüpleri rezil, kepaze edilecek. Yazık! Günah! Galatasaray taraftarları, yanımızda penaltı olmadığını söyledi. Rezaletten başka bir şey değil. Bu işlerin suçlusu kimse direkt istifa etsin. Şu işi düzgün yapacak birileri gelsin. Rezil bunlar. Çok talihsiz açıklamalar yapmıştım dedim sabah şu anda daha beterini yapıyorum"

"Sizi katletecekler diyorlardı, tüm Türkiye'nin önünde katletildik!"

MHK'yı da istifaya davet eden Boztepe, "Bugün gördüğümüz muamele maalesef Türk futbolunun ayıbıdır, Türk futbolunun nereye geldiğinin şahididir. Federasyon da rezil, hakemler de rezil. Bunlarda bir şey olmaz. MHK ve federasyon istifasını versin. Bu işi düzgün yapacak birileri gelsin!" dedi.

İşte Galatasaray - Antalyaspor maçındaki VAR kararları

Galatasaray 9. dakikada Tete'nin yerde kalmasının ardından penaltı bekledi. Hakem Abdulkadir Bitigen devam dedi. VAR'dan inceleme tavsiyesi geldi. Galatasaray, VAR incelemesinin ardından 11. dakikada penaltı kazandı.

45+1. dakikada Kerem Aktürkoğlu topu ağlara gönderdi. Ancak ofsayt nedeniyle gol geçersiz sayıldı. VAR kontrolü sonrası gol geçerli sayıldı.

Öte yandan 37. dakikada Galatasaray, Carlos Vinicius ile golü buldu ancak pozisyonda faul kararı verildi.

Antalyaspor, 9. sırada kaldı

Bu sonuçla Galatasaray 72 puanla liderliğini sürdürdü. Antalyaspor ise 35 puanla 9. sırada kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler