Antalyaspor’dan Jehezkel itirafı! Tecrübesizlik…

Orhan Gülek
26.02.2024 - 15:52 | Son Güncellenme: 26.02.2024 - 15:57

Antalyaspor ile İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel arasında yaşanan anlaşmazlık FIFA’ya taşınırken, Akdeniz ekibinden dikkat çekecek bir itiraf geldi. Başkan Sinan Boztepe, tecrübesizce hareket ettiklerini söyledi.

Antalyaspor’dan Jehezkel itirafı! Tecrübesizlik…

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor maçında attığı golün ardından yaptığı sevinç sebebiyle olaylı bir şekilde Türkiye’den ayrılan Sagiv Jehezkel, Antalyaspor’u FIFA’ya şikayet etmesinin ardından Akdeniz ekibinden dikkat çekecek bir itiraf geldi. NTV Spor yayınına katılan Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Başakşehir’in de İsrailli futbolcuları Eden Karzev ile yaşananları hatırlatarak, kendilerinin tecrübesizce açıklamalar yaptıklarını belirtti.

“Başakşehir profesyonelce açıklama yaptı"

Sagiv Jehezkel – Antalyaspor ve Eden Karzev- Başakşehir arasında yaşananların birbirine benzer olduğunu belirten Boztepe, İstanbul kulübünün daha profesyonelce hareket ettiğini söyledi.

Tecrübeli bir yönetim olmadıkları için net ifadeler kullandıklarını söyleyen Boztepe, “Başakşehir Kulübü'nün açıklaması çok daha profesyonelce. ‘Oyuncunun yurtdışında oynamasının daha doğru olacağına karar verildi’ açıklamasını yaptılar. İki olay da birbiriyle aynı ama iki kulübün açıklaması farklı. Biz kurumsal hesabımızdan bu açıklamaları yaptığımız için konu buralara geldi” sözlerini kullandı.

Jehezkel FIFA’ya gitti

Antalyaspor ile yaşadığı sorun sebebiyle şikayetçi olan Sagiv Jehezkel, Sport 5’te yer alan habere göre Akdeniz ekibinin FIFA’ya şikayet etti. Kırmızı-Beyazlıların, sözleşmesinin devam etmesi gerekçesiyle antrenmana çıkması için davet gönderdiği İsrailli futbolcu, avukatları Roi Rosen ve Tal Segev aracılığıyla FIFA’ya başvururken, Antalyaspor’dan tazminat olarak 1 milyon 2060 bin Euro talep ettiği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Antalyaspor’dan Galatasaray maçı öncesi büyük iddia: "Çok ciddi istihbarat aldık"
Habere Git

Karzev sorunsuz ayrıldı

Eden Karzev ile Başakşehir arasında yaşananlar ise dava konusu olmadan halledildi. Başakşehir ile ayrılık kararı alan İsrailli futbolcu, sözleşmesini karşılıklı anlaşarak fesih edip, ülkesinin takımlarından Maccabi Tel Aviv’e transfer oldu.

Senin için hazırladığımız haberler