Arda Güler'in ilk golünde Rus modelin paylaşımı şaşırttı! Svetlana Alekseeva kimdir?

Cem Ergün
14.03.2024 - 18:32 | Son Güncellenme: 14.03.2024 - 19:00

Rus model Svetlana Alekseeva'nın, Real Madrid formasıyla geçtiğimiz günlerde ilk golünü atmayı başaran Arda Güler ile ilgili paylaşımı herkesi şaşırttı.

Arda Güler'in ilk golünde Rus modelin paylaşımı şaşırttı! Svetlana Alekseeva kimdir?

AJANSSPOR HABER

Real Madrid forması giyen Arda Güler, geçtiğimiz günlerde ligde Celta Vigo ağlarını havalandırarak takımıyla ilk golünü atmayı başardı. Bu mücadelenin öncesinde ise Rus model Svetlana Alekseeva'nın, Arda Güler hakkında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım herkesi şaşırttı. İşte detaylar...

Svetlana Alekseeva'nın Arda Güler tahmini

Rus model Svetlana Alekseeva, Arda Güler'in, Real Madrid formasıyla ilk golünü attığı Celta Vigo karşılaşmasından önce sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Alekseeva, paylaşımında Arda Güler forması giydiği fotoğraflarla birlikte şu açıklamayı yaptı: "Bernabeu'da bir oyuna daha hazırım. Bugün Arda Güler'in Real Madrid ile ilk golü olacak."

Rus modelin maçtan önce Arda Güler hakkında yaptığı tahminin gerçekleşmesi sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Birlikte video çektiler

Arda Güler ve Svetlana Alekseeva ikilisi daha önce beraber bir video çekmişti. Videoda genç fubolcu ve Rus model, sosyal medyada çok ilgi gören "çay bardağı" akımını gerçekleştirmişti. 

Svetlana Alekseeva kimdir?

Svetlana Alekseeva, 28 yaşında Rus asıllı model ve internet fenomenidir. Alekseeva, özellikle Arda Güler'in Real Madrid'e transferinden sonra, genç futbolcuya olan hayranlığını sosyal medya paylaşımlarıyla göstermesiyle tanınmaya başlandı. Svetlana Alekseeva'nın laneksa7 kullanıcı adıyla 3.2 milyon takipçili Instagram hesabı ve 2.5 milyon takipçili oldukça popüler olduğu bir TikTok hesabı bulunmaktadır.

Arda Güler'in ilk golü tarihe geçti

Real Madrid ile Celta Vigo ağlarını havalandıran Arda Güler'in golü La Liga tarihindeki yerini de aldı. Genç futbolcu, Real Madrid formasıyla La Liga'da gol atan ilk 2005 ve sonrası doğumlu oyuncu olarak tarihe geçti.

Senin için hazırladığımız haberler