Arda Turan mazbatasını Dursun Özbek'ten aldı! Üye numarası belli oldu!

Orhan Gülek
16.02.2024 - 20:55 | Son Güncellenme: 16.02.2024 - 20:59

Trendyol 1. Lig takımı Eyüpspor'un 37 yaşındaki teknik direktörü Arda Turan, Galatasaray Kulübünün üyesi oldu. Başarılı teknik adam mazbatasını aldı. İşte detaylar.

Arda Turan mazbatasını Dursun Özbek'ten aldı! Üye numarası belli oldu!

AJANSSPOR - HABER

Trendyol 1. Lig lideri Eyüpspor'un teknik adamı Arda Turan, kaptanlığını yaptığı Galatasaray Kulübünün üyesi oldu. Arda Turan'a mazbata veren isim ise Galatasaray Başkanı Dursun Özbek oldu. Galatasaray'da şampiyonluklar yaşayan ve kaptanlık mertebesine kadar yükselen eski milli futbolcu, Galatasaray'ın resmi üyesi oldu.

Arda Turan: "Hayallerimin gerçekleştiği yer Galatasaray"

37 yaşındaki çalıştırıcı, mazbatasını Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten aldıktan sonra açıklama yaptı. Turan, "Benim tüm hayallerim de, hayallerimin gerçekleştiği yer de Galatasaray. Bugün formasını giymekten, kaptanlığını yapmaktan onur duyduğum Galatasaray Kulübü'nden üyelik mazbatamı aldım" dedi.

Üye numarası belli oldu

Galatasaray Kulübü'nün bir başka üyelerinden Ahmet Baygal, resmi sosyal medya adresinden yaptığı paylaşımla Arda Turan'ın üye numarasını da açıkladı. Baygal, "Genel Kurul Üyemiz 19833" şeklinde yazı paylaşarak Arda Turan'la Dursun Özbek'in el sıkıştığı fotoğrafı paylaştı ve Arda Turan'ı fotoğrafa etiketledi.

Eyüpspor'la adım adım Süper Lig'e

Trendyol 1. Lig'de lider durumda olan Eyüpspor, 22. hafta itibariyle 52 puan topladı. Çıktığı 22 lig maçının 17'sini kazanan eflatun sarılılar, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet yaşadı. Ligde en çok gol atan takım konumunda olan Eyüpspor, 1. Lig'de 54 kez rakip fileleri havalandırdı. Eyüpspor'un en yakın takipçisi ise, 45 puanla ligde 2. sırada yer alan Göztepe oldu. İzmir ekibi ligde 39 gol attı ve en çok gol atan 2. takım oldu. Ayrıca sarı kırmızılılar ligin en az gol yiyen takımı. Göztepe, kalesinde 15 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler