Arda Turan ve Caner Erkin'siz Eyüpspor mağlup oldu!

Cem Ergün
09.03.2024 - 23:13 | Son Güncellenme: 09.03.2024 - 23:35

Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Eyüpspor, sahasında Çorum'u ağırladı. Teknik direktör Arda Turan ve Caner Erkin cezası sebebiyle olmadığı maçta İstanbul ekibi yara aldı. İşte detaylar...

Arda Turan ve Caner Erkin'siz Eyüpspor mağlup oldu!

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında lider Eyüpspor, sahasında Çorum'u ağırladı. İstanbul ekibi, Geraldo'nun 49. dakikada attığı golle Çorum'a 1-0 mağlup oldu. Eyüpspor bu sonuçla ligde 61 puanda kaldı. 

6 maç sonra mağlup oldu

Arda Turan liderliğindeki Eyüpspor, Çorum yenilgisiyle birlikte ligde 6 maç sonra mağlup oldu. İstanbul ekibi ligde son olarak Kocaelispor'a deplasmanda 2-1 mağlup olmuştu.

Çorum FK Play-Off potasına girdi

Eyüpspor karşısında 1-0 galip gelen Çorum, ligde 12. galibiyetini elde etti. Puanını 42'ye yükselten Çorum 6. sıraya yükseldi ve Play-Off potasına girmeyi başardı. 

Arda Turan ve Caner Erkin cezalıydı

Eyüpspor'da teknik direktör Arda Turan, geçen hafta Bodrum FK karşılaşmasının ardından 1 maçlık men cezası almıştı. İstanbul ekibinin deneyimli futbolcusu Caner Erkin ise aynı maçta yaşanan olayların ardından 7 maçlık ceza almıştı. İki isim de Çorum FK karşılaşmasını tribünden takip etti.

Gelecek hafta maçları

Eyüpspor, Trendyol 1. Lig'in gelecek haftasında deplasmanda Bandırmaspor'a konuk olacak. Çorum FK ise sahasında Manisa FK ile karşılaşacak. 

Senin için hazırladığımız haberler