Astrolog Meral Güven haklı mı çıkacak? Galatasaray veda etti

Furkan Sönmez
29.02.2024 - 22:56 | Son Güncellenme: 29.02.2024 - 23:12

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında Galatasaray, evinde Fatih Karagümrük'e 2-0 mağlup oldu ve kupaya veda etti. Astrolog Meral Güven'in tahmini tutacak mı? Detaylar.

Astrolog Meral Güven haklı mı çıkacak? Galatasaray veda etti

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşmasında Galatasaray, RAMS Park'ta konuk ettiği Fatih Karagümrük'e Marcao ve Ryan Mendes'in golleriyle 2-0 mağlup oldu ve kupadan elendi. Sezon başında futbolla ilgili tahmin yapan Astrolog Meral Güven, Türkiye Kupası'nı kimin kazanacağını söyledi.

Meral Güven: "Türkiye Kupasını ..."

Son 3 yılın lig şampiyonlarını tahmin eden 40 yaşındaki Meral Güven, sezon başında Türkiye Kupası'nda şampiyon olacak takımı şu sözlerle açıkladı: "Bu sene Türkiye Kupasını Beşiktaş kazanacak."

Süper Lig şampiyonunu da söyledi

Sezon başlarında Yeni Açık'ın Youtube kanalına konuk olan başarılı isim, Trendyol Süper Ligi'nde şampiyon olacak takımı da açıkladı. Astrolog Meral Güven'e göre bu sezon ve önümüzdeki sezon şampiyon olacak takım Fenerbahçe. Güven, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "Bu sezon ve önümüzdeki sezon olmak üzere Fenerbahçe, iki yıl üst üste Süper Lig'de şampiyon olacak."

Galatasaray 15 maç sonra gol atamadı

RAMS Park'ta Fatih Karagümrük'ü konuk eden sarı kırmızılı takım, Marcao ve Ryan Mendes'in gollerine engel olamadı ve Türkiye Kupasına veda etti. Galatasaray ayrıca, tam 15 maç sonra ilk kez rakibine gol atamadı. Sarı kırmızılı takım, en son 24 Aralık 2023'de Kadıköy'de oynanan Fenerbahçe derbisinde rakibiyle golsüz berabere kalarak gol sevinci yaşayamadı.

Türkiye Kupası'nda yarı final eşleşmeleri

Fenerbahçe'yi evinde 3-0 mağlup eden Ankaragücü, Konyaspor'u 2-0 yenen Beşiktaş ile yarı finalde karşılaşacak. Trabzonspor ise Başakşehir'i 1-0 yenerek adını yarı finale yazdırmayı başardı. Bordo mavililerin rakibi ise Galatasaray'ı 2-0 yenerek kupanın dışına iten Fatih Karagümrük oldu.

Yarı final karşılaşmaları iki maç üzerinden oynanacak, iki maçta da skor avantajını elde eden takım finale yükselecek.

Senin için hazırladığımız haberler