Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe derbisi öncesi futbolcularına uyarı: "Uzak durun"

Özgür Koç
15.03.2024 - 13:48 | Son Güncellenme: 15.03.2024 - 13:58

Süper Lig'in 30. haftasında sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da teknik direkör Abdullah Avcı, derbi karşılaşması öncesinde futbolcularını uyardı. Detaylar haberimizde...

Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe derbisi öncesi futbolcularına uyarı: "Uzak durun"

AJANSSPOR - HABER

Ligde üçüncülük yarışı veren Trabzonspor, Süper Lig'in 30. haftasında Papara Park'ta 17 Marat Pazar günü saat 20.30'da şampiyonluk için Galatasaray ile mücadele eden Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

Abdullah Avcı motivasyon toplantıları yapıyor

Dev maçın hazırlıklarını sürdüren bordo mavili takımda Teknik Direktör Abdullah Avcı futbolcularının motivasyonunu sağlamak üzere sıkça takımla toplantılar gerçekleştiriyor.

"Polemiklerden uzak durun"

KuzeyAnadolu'da yer alan habere göre; Fenerbahçe maçı öncesi yaşanan polemiklere futbolcularının herhangi bir şekilde dahil olmasını istemeyen Avcı, "Kulübünüzü ve kendinizi polemiklerden uzak tutun. Hiçbirinizi herhangi bir diyalogun içinde görmek istemiyorum. Kendinizi dışarıdan soyutlayın ve sadece maça odaklanmanızı istiyorum." dediği öğrenildi.

Meunier ve Orsic için kritik gün

Trabzonspor’da akşam antrenmanında Mislav Orsic ve Thomas Meunier kendilerini deneyecek. İki oyuncunun da maçta oynama ihtimali bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler