Avrupa Şampiyonası için sponsor arıyorlar

09.04.2015 - 14:10 | Son Güncellenme: 09.04.2015 - 14:10

Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Şampiyonası'ndan kupa ve madalya ile dönen Adana Naturel Form Spor İhtisas Kulübü'nün üç sporcusu, Avrupa Şampiyonası'na katılmak için sponsor arıyor.

Antalya'da düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda, Sibel Baysal Body Fitness Usta Bayanlar Fizik Türkiye 1.'si, Seray Öznergiz Genç Bayanlar Bikini Fitness -1.66 Türkiye 2'ncisi, Aslıhan Doğru ise Genç Bayanlar Bikini Fitness -1.60 kategorisinde Türkiye 3'üncüsü olarak Adana'ya kupa ve madalyalarla döndüler. Sporcular elde ettikleri bu başarı ile İspanya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı.

SPONSOR ARIYORLAR
Adana'nın adını Türkiye'ye duyurmanın gururunu yaşadıklarını belirten sporcuların antrenörü, Uluslararası Hakem, Vücut Geliştirme Federasyonu ve Teknik Kurul 2'nci Başkanı ve aynı zamanda Milli Takım Antrenörü olan Erkan Şengezer, "Seray, Aslıhan ve Sibel Türkiye Şampiyonası'nda kategorilerinde derece elde ederek, Adana'ya kupa ve madalyalar ile döndüler. Şimdi sırada 13-18 Mayıs tarihleri arasında İspanya'da gerçekleşecek Avrupa Şampiyonası var. Sporcularımın İspanya'dan da şampiyonluklarla döneceğine inanıyorum, çünkü çok başarılılar. Sıkı hazırlanıyorlar ancak İspanya'ya sponsor bulamazsak gidemeyeceğiz" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler