(ÖZET) Tunus- Avustralya Maçı Ne Zaman Ve Hangi Kanalda

Ali Bozkurt
26.11.2022 - 14:43 | Son Güncellenme: 26.11.2022 - 15:06

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Tunus ile Avustralya karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmayı Avustralya 1-0 kazandı. İşte maç özeti, gol ve detaylar...

(ÖZET) Tunus- Avustralya Maçı Ne Zaman Ve Hangi Kanalda

AJANSSPOR HABER

2022 Dünya Kupası gruplarında ikinci karşılaşmalar başladı. D grubunda Tunus ile Avustralya karşı karşıya geldi. Zorlu karşılaşmayı Avustralya  attığı tek golle 1-0 kazandı. Bu sonuçla Avustralya, kupada ilk galibiyetine ulaşırken Tunus, henüz galibiyet alamadı. Detaylar...

Duke, ilk oyuncu oldu

Avustralya, karşılaşmanın 23. dakikasında Mitchell Duke'nın attığı golle karşılaşmada devreyi 1-0 önde kapattı. Japonya 2. Ligi’nde oynayan Mitchell Duke, 2022 Dünya Kupası’nda gol atan ilk alt lig futbolcusu oldu.

Aziz Behich ilk 11'de başladı

Bir dönem Süper Lig ekipleri Başakşehir, Bursaspor, Giresunspor ve Kayserispor forması giyen Avustralyalı 31 yaşındaki Aziz Behich, Tunus karşılaşmasında 90 dakika forma giydi.

İlk 3 puan

Avustralya, karşılaşmayı ilk yarıda attığı tek golle kazanırken ilk 3 puanına ulaştı. Bu sonuçla grupta ikinci sıraya yerleşmeyi başardılar.

D Grubu Puan Durumu

Takım  Puan
Fransa 3
Avustralya 3
Danimarka 1
Tunus 1

Fransa, Danimarka ile karşılaşacak

2022 Dünya Kupası ilk maçında Avustralya'yı 4-1 mağlup eden Fransa, grubun ikinci maçında Danimarka ile karşı karşıya geliyor. Karşılaşma bugün 19.00'da TRT'de ekranlara gelecek. Danimarka ise ilk maçında Tunus ile beraber kaldı.

Avustralya'nın rakibi Danimarka olacak

Gruptan çıkmak için mücadele veren Avustralya'nın rakini Danimarka olacak. Üçüncü karşılaşma 30 Kasım Cuma günü oynanacak. Fransa ise 30 Kasım'da Tunus ile karşı karşıya gelecek.

Senin için hazırladığımız haberler