Aynı başarıyı bu yıl da tekrarlamak amacındalar!

12.07.2017 - 15:39 | Son Güncellenme: 12.07.2017 - 15:39

23 Yaş Altı Sualtı Hokeyi Milli Takımı, Dünya Sualtı Aktiviteleri Konfederasyonu (CMAS) Dünya Şampiyonası'na katılmak üzere Avustralya'ya gitti.

İspanya'da 2015 yılında düzenlenen Dünya Şampiyonası'nda şampiyon olan 23 Yaş Altı Sualtı Hokeyi Milli Takımı, aynı başarıyı bu yıl da tekrarlamak amacında.

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonundan (TSSF) yapılan açıklamaya göre, 14-22 Temmuz tarihlerinde Hobart'ta yapılacak şampiyonada milliler, Avustralya'ya götürdükleri dünya şampiyonluğu kupasını tekrar Türkiye'ye getirmek için mücadele edecek.

TSSF Başkanı Şahin Özen'in de yer aldığı kafilede, 12 sporcunun yanı sıra antrenörler Kadir Kırlıoğlu, Murat Önder Ölçmener ve hakem Ömür Battal bulunuyor.

Başkan Özen, son organizasyonda millilerin şampiyonluk kupasını kaldırdığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Bu başarının tekrarını, 23 Yaş Altı Millilerimizin burada göstereceği performans ile yaşayacağımıza tüm kalbimizle inanıyoruz. Milli sporcularımız iyi bir hazırlık sürecinden geçti. Moral ve motivasyonumuz gayet yerinde. Maçlar zorlu geçecek ama genç millilerimiz son derece hırslı ve öz güvenleri tam. Gücümüzün ve nefesimizin bizi madalya kürsüsüne çıkaracağına, ülkemize yine güzel haberlerle döneceğimize inanıyorum. Hepsine şimdiden başarılar diliyorum."

Senin için hazırladığımız haberler