Aytaç Kara: "Çok çalışıp daha iyi olacağız"

14.09.2017 - 12:36 | Son Güncellenme: 14.09.2017 - 12:36

Evkur Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Aytaç Kara, Kasımpaşa mağlubiyetine çok üzüldüklerini, arkadaşlarıyla gece uyuyamadıklarını dile getirdi.

Aytaç, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini anlatarak, "Karşılaşmada istediklerimizi sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. Arada kopukluklar oldu ama bu şu an için normal. Maç oynadıkça birbirimizi daha iyi tanıyor ve mücadele ediyoruz. İlerleyen günlerde daha iyi olacağımıza inancım tam. Çok çalışıp daha iyi olacağız." şeklinde konuştu.

Kasımpaşa maçında kendisine yapılan faul pozisyonunu değerlendiren Aytaç, şunları kaydetti:

"O pozisyonda ayağımı yerden kaldırmasam resmen kırılacaktı. Pozisyon yaşandıktan bir dakika sonra hakeme ayağımı gösterdim. Hakeme kırmızı kartı niye vermediğini sordum. O da 'sıyırdı' diyerek saha içerisinde beni geçiştirdi. Maçtan sonra da ayağımın fotoğrafını paylaştım. Bize daha önceki maçlarda da oldu. Sadece adil bir yönetim olsun istiyoruz. İnşallah Bursaspor maçı öyle olur. Yeni statta ilk maçımıza çıkacağız, bu ayrı bir hava katacak bize. İyi olacağız, mücadelemizi her zaman göstereceğiz, bundan kimsenin şüphesi olmasın. İnşallah yolumuza güzel bir şekilde devam edeceğiz."

Senin için hazırladığımız haberler