Bursaspor - Gölcükspor: 1-2 (Maç sonucu - yazılı özet)

Akın Ungan
10.10.2023 - 22:22 | Son Güncellenme: 10.10.2023 - 22:31

Ziraat Türkiye Kupası'nda BAL ekibi Gölcükspor, TFF 2. Lig'de mücadele eden Bursaspor'u 2-1 yendi ve üst tura çıktı. İşte maç sonucu, yazılı özet...

Bursaspor - Gölcükspor: 1-2 (Maç sonucu - yazılı özet)

AJANSSPOR HABER

Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur heyecanı devam etti. TFF 2. Lig'de mücadele eden Bursaspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Gölcükspor ile karşı karşıya geldi. Yeşil-Beyazlılar, Timsah Park Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadeleyi 2-1 kaybetti ve kupaya veda etti.

İlk gol Göcük'ten geldi

Bursaspor deplasmanında maça iyi başlayan Gölcükspor, mücadelenin gol perdesini de açan taraf oldu. 22'inci dakikada kendi yarı alanının ortalarında topu kapan Fatih, merkezden savunma arkasına sarkan Serbay'a derinlemesine bir pas gönderdi.

Topu önüne alıp yaya kadar gelen Serbay, ceza sahasına girmeden sağ ayağının üst içiyle sağ köşeye vuruşunu yaptı. Top, ağlara gitti.

İlgini Çekebilir
Fatih Tekke ile anlaşma imzadan döndü
Habere Git

Gölcük farkı 2'ye çıkardı

Karşılaşmanın 37'inci dakikasında Gölcükspor farkı 2'ye çıkardı. Gölcükspor'un sağdan kullandığı köşe vuruşunda penaltı noktası ile kale alanı arasına gelen topa Serbay iyi yükselip kafayı vurdu, top sol direğe çarpıp ağlara gitti.

Bursa'nın tek golü tur için yetmedi

Bursaspor, maçın 73'üncü dakikasında farkı 1'e indirdi. Yeşil-Beyazlılar'ın sağdan geiştirdiği atakta Berat, rakiplerini çalımlayıp son çizgiye indi. Penaltı noktasına doğru yerden çevirdiği top savunmadan sekip kale alanına geldi.

Çağatay, önüne düşen topa sağ ayağının üstüyle vurdu ve top kaelcinin sağından ağlarla buluştu. Bursaspor, bu golle farkı 1'e indirse de kupaya veda etti.

Senin için hazırladığımız haberler