Balıkesirspor’dan bir transfer daha!

28.01.2021 - 20:33 | Son Güncellenme: 28.01.2021 - 20:41

TFF 1.Lig transfer haberleri… Aydeniz Et Balıkesirspor, Sancaktepe Futbol Kulübü’nden 29 yaşındaki orta saha oyuncusu David Deniz Kılınç’ı transfer etti. Peki, David Deniz Kılınç kimdir? İşte detaylar…

Balıkesirspor’dan bir transfer daha!

TFF 1.Lig ekiplerinden Aydeniz Et Balıkesirspor, Misli.com 2.Lig ekiplerinden Sancaktepe Futbol Kulübü’nün 29 yaşındaki Türk asıllı İsviçreli futbocusu David Deniz Kılınç’ı kadrosuna kattı.

Öte yandan Kırmızı-Beyazlılar, bu sezon ara transfer dönemindeki 10. transferini gerçekleştirmiş oldu.

Bal-Kes bu sezon ara transfer döneminde, Sedat Dursun, Halil Çolak, Hasan Özkan, Abdulkadir Özgen, Mert Örnek, Dzhemal Kyzylatesh, Enes Durmuş, Roman Bezjak, Erdal Öztürk ve son olarak David Deniz Kılınç’ı kadrosuna kattı.

Kulübün resmi twitter hesabından yapılan açıklamada, “Balıkesirspor’umuz, en son Sancaktepe forması giyen David Deniz Kılınç ile 1 yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzaladı” ifadelerine yer verildi.

David Deniz Kılınç kimdir?

1992 yılında İsviçre’de doğan Kılınç sırasıyla FC Le Mont LS, FC Bavois, Elazığspor, Bandırmaspor, Altınordu ve son olarak Sancaktepe formalarını giydi.

Türk asıllı İsviçreli futbolcu 1,84 boyunda ve orta saha mevkiinde görev alıyor.

Bu sezon Sancaktepe formasıyla 2.Lig ve Türkiye Kupası’nda 16 maçta sahaya çıkan futbolcu, bu maçlarda 1 gol, 2 de asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler