Baş: "Haklarımız korunsun yeter"

13.10.2017 - 12:59 | Son Güncellenme: 13.10.2017 - 12:59

Kadınlar Hentbol Süper Lig'de 15 Ekim Pazar günü Eskişehir Şehir Koleji ile karşılaşacak Zağnosspor'un kulüp başkanı Abdülaziz Baş, taraftarlarına çağrıda bulundu.

Baş, yaptığı yazılı açıklamada, taraftarları salona beklediklerini belirterek, "Camiamızın sesini ve gücünü birlikte haykıralım. Takımımızın ihtiyacı olan moral ve motivasyonu tribünlerde sağlayalım. İlk iki hafta evimizde galip geldikten sonra deplasmanda iki hafta mağlup olduk. Tekrar kazanıp ivmemizi yükselteceğimize inanıyorum. Takımıma ve teknik heyetimize güveniyorum. Taraftarlarımızı maça bekliyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Muratpaşa Belediyespor ile hafta içi oynadıkları karşılaşmada oyuncularının sert müdahalelere maruz kaldığını savunan Baş, şunları kaydetti:

"Hakemlerden tüm takımların haklarını korumasını istiyoruz. Süper Lig olmasına rağmen, takımların kazanılan maçlarda federasyon tarafından verilen bir gelirleri yok. Herkes kendi cebinden büyük miktarda paralar harcayarak mücadele ediyor. Kimsenin emeğine yazık etmesinler. Her kulübün geleceğini, her sporcunun sağlığını düşünerek düdük çalsınlar. Bizim kimseden beklentimiz yok. Kadromuz ve oyuncularımız her şeyi gerçekleştirebilecek güçte, takımımızın hakları korunsun yeter."

Senin için hazırladığımız haberler