Başakşehir – Fenerbahçe maçı iddaa yorumları

23.08.2019 - 00:52 | Son Güncellenme: 22.08.2019 - 21:59

Başakşehir – Fenerbahçe maçı iddaa yorumları

Başakşehir Fenerbahçe maçı iddaa yorumlarını haberimizde bulabilirsiniz... Sezona Gazişehir karşısında alınan 5-0 galibiyetle başlayan ve ilk haftayı lider kapatan Fenerbahçe ligin ikinci haftasında Okan Buruk'un yönetimindeki Medipol Başakşehir'e konuk oluyor. İddaa tutkunları ise bu karşılaşma hakkındaki detayları merakla araştırmakta. Biz de haberimizde iddaa oranlarını, iddaa yorumlarını ve tahminleri derledik. İşte detaylar...

Abdullah Avcı’nın görevden ayrılması ile birlikte takımın başına geçen Okan Buruk, Başakşehir’in başında çıktığı 3 resmi karşılaşmada da mağlup olurken henüz Başakşehir skor üretemedi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Olympiakos’a elenen Başakşehir, yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek. İki maçta da rakibine mağlup olan Okan Buruk’un öğrencileri, Süper Lig’in ilk haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanında farklı mağlup olmuştu. Tabi bu mağlubiyette İrfan Can Kahveci’nin kırmızı kart görmesinin payı büyüktü. Bu hafta sahasında Fenerbahçe’yi konuk edecek olan Başakşehir’de İrfan Can kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Mahmut Tekdemir’in ise sakatlığı sebebiyle durumu belirsiz. Öte yandan geçtiğimiz hafta olduğu gibi Okan Buruk’un maça iler uçta Demba Ba ile başlaması bekleniyor.

Fenerbahçe ise uzun bir aradan sonra Spor Toto Süper Lig’in ilk haftasına 3 puan ile başladı. Ligin yeni takımı olan Gazişehir karşısında adeta farka giden Sarı Lacivertliler sahadan 5-0’lık galibiyet ile ayrıldı. Özellikle yeni transferlerden Emre Bölezoğlu, Max Kruse ve Vedat Muriqi’nin performansları takdire şayan. Tabi Gazişehir’in zayıf ve yeni bir takım olmasının da bu skorda payı büyüktü ama her ne olursa olsun Fenerbahçe’nin uzun zaman sonra böylesine bir galibiyet ve oyuna ihtiyacı vardı. Ligin 2. Haftasında gidişatın daha belirleyici olması açısından Başakşehir maçı fazlasıyla önem arz ediyor. Başakşehir karşısında Victor Moses sakatlığı sebebiyle forma giyemeyecek. Ersun Yanal’ın Serdar Aziz’in sakatlığını atlatmasına rağmen savunmada Zanka-Jailson ikilisine görev vermesi bekleniyor. Öte yandan Hasan Ali Kaldırım ve Tolgay Arslan’ın sakatlıkları devam ediyor.

Başakşehir Fenerbahçe maçı iddaa yorumu

Başakşehir yeni sezona oldukça formsuz başladı. Üstelik bugün İrfan Can’da kadroda olmayacak. Ben Fenerbahçe’nin ilk hafta almış olduğu galibiyet ve yüksek moral sebebiyle bugün de Başakşehir karşısında etkili olacağını düşünüyorum. Sarı Lacivertliler bu deplasmandan en az 1 puan ile ayrılır.

Fenerbahçe yenilmez 02 (ç) / 1.35

*İki takım arasında oynanan maçlarda Başakşehir 9, Fenerbahçe ise 10 galibiyet aldı.

*İki takım arasından oynanan son 5 maçın 4’ü 2-3 gol aralığında bitti.

*Başakşehir, evinde Fenerbahçe’ye karşı son 5 maçta 3 galibiyet almayı başardı.

*Başakşehir, evinde Fenerbahçe’ye karşı son 5 maçta sadece 1 kez yenildi.

*Başakşehir, geçtiğimiz sezonda dahil olmak üzere Süper Lig’de oynadığı son 10 karşılaşmada sadece 2 kez kazanabildi.

*Başakşehir evinde oynadığı son 64 Süper Lig maçında sadece 4 kez mağlup oldu.

*Fenerbahçe, Başakşehir’e karşı deplasmanda oynadığı son 5 karşılaşmada sadece 1 galibiyet alabildi.

*Fenerbahçe son 5 Başakşehir deplasmanın 4’ünde gol atmayı başardı.

*Fenerbahçe, Ersun Yanal döneminde son 5 Süper Lig maçından da galibiyet ile ayrıldı.

DERLEYEN: Sarp Öğreten

Senin için hazırladığımız haberler