Kocaelispor Başkanı Engin Koyun'dan Adem Ljajic Ve Mert Hakan Yandaş açıklaması

İsa Kethüda
29.01.2024 - 17:53 | Son Güncellenme: 29.01.2024 - 18:04

Son dakika transfer haberi: Kocaelispor, Fenerbahçe'den Mert Hakan Yandaş ve Novi Pazar'dan Adem Ljajic için harekete geçti. Başkan Engin Koyun, iki transferle ilgili açıklama yaptı. Detaylar haberimizde...

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun'dan Adem Ljajic Ve Mert Hakan Yandaş açıklaması

Salim MANAV - AJANSSPOR

Trendyol 1. Lig'de şampiyonluğun en güçlü adaylarından olan Kocaelispor orta saha takviyesi için düğmeye bastı. 

Mert Hakan Yandaş ve Adem Ljajic açıklaması

Başkan Engin Koyun gündemde yer alan Fenerbahçeli Mert Hakan Yandaş ve Novi Pazar forması giyen Adem Ljajic hakkında açıklama yaptı. 

"Mert Hakan'ın transfer süreci olumsuz sonuçlandı"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Engin Koyun, "Mert Hakan Yandaş'ın transferi için kulübü Fenerbahçe ve oyuncuyla görüştük. Mert Hakan'ın transfer süreci olumsuz sonuçlandı. Çünkü oyuncuyu Süper Lig'den isteyen kulüpler var. 

İlgini Çekebilir
İşte yeni dönem yayın ihale şartnamesini alan 4 kurum!
Habere Git

Sağlam onay verirse Adem Ljajic gelecek

Adem Ljajic gündemimizde. Novi Pazar ile Antalya’da kampta olan Ljajic'in son durumunu görmek için Ertuğrul Sağlam’ın yardımcıları Antalya’ya gitti. Teknik ekipten Adem Ljajic'le ilgili olumlu rapor gelirse kadromuza katmayı düşünüyoruz. Ertuğrul Hoca'nın olumlu raporunda sonra transferi bitirmeyi planlıyoruz. Hakan Arslan'la ilgili girişimimiz oldu ancak Hakan Sivasspor'da devam edecek" dedi. 

Adem Ljajic'in kariyeri 

Ülkemizde Beşiktaş ve Fatih Karagümrük'te forma giyen 32 yaşındaki Sırp yıldızın kariyerinde Partizan, Roma, İnter, Fiorentina, Torino, Beşiktaş, Fatih Karagümrük ve Novi Pazar kulüpleri yer alıyor. 

Adem Ljajic'in performansı 

47 kez Sırbistan A Milli Takım forması giyen Adem Ljajic bu sezon Novi Pazar'da 15 karışlaşmada 3 gol ile 4 asist yaptı ve 7 gole katkı sundu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Gaziantep FK maçı öncesi Muslera gelişmesi!
Habere Git

Öte yandan dün Altay deplasmanından 2-0'lık galibiyetle dönen Kocaelispor, 39 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Körfez ekibi bir sonraki maçını 3 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'da Adanaspor ile sahasında oynayacak.

Senin için hazırladığımız haberler