Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Tahir Kum'a sert yanıt

Salim Manav
21.08.2021 - 09:08 | Son Güncellenme: 21.08.2021 - 18:11

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, kendisi ve başkan yardımcısı Rezan Epözdemir hakkında paylaşım yapan gazeteci-yazar Tahir Kum'a cevap verdi. İşte detaylar...

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan Tahir Kum'a sert yanıt

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Oğulcan Çağlayan için Rizespor'la yapılan anlaşmanın sözleşmesinde 'Galatasaray, Tahkim Kurulu ile ilgili yaptığı suç duyurusundan vazgeçecektir" maddesi bulunduğunu belirterek Rizespor ile anlaşma ihtimallerinin kalmadığını açıkladı.

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas ve başkan yardımcısı Rezan Epözdemir'e Hürriyet Gazetesi Yazarı Tahir Kum'dan cevap geldi. 

TFF’ye yakınlığıyla bilinen Kum "Sn Burak Elmas ve Sn Rezan Epözdemir'in Oğulcan ve Marcao konusunda 'senaryolarının' çökmesi an meselesidir. Tıpkı Sn.Epözdemir'in; Tahkim'in son Oğulcan kararıyla ilgili, 'oy birliği' konusundaki 'senaryosunun' aynı toplantıda kendisine gelen bilgi notuyla çökmesi gibi" ifadelerini kullandı.

Tahir Kum'a yanıt veren Burak Elmas ise, "Türk Futbolunun geleceğini kendi çıkarları uğruna heba etmekten çekinmeyen zihniyetin temsilcilerinin rahatsızlıklarını anlayabiliyoruz!" demesi dikkat çekti.

İşte Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve Tahir Kum'un paylaşımları: 

Tahir Kum da, sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Kum yanıtında şu ifadeleri kullandı:

İddiaya göre;  Galatasaray, Rizespor'un gönderdiği ve 17.00'ye kadar imzalanmasını istediği protokolle tehdit edildi. İmzalanmayınca da Marcao'nun cezası 8 maça yükseltildi...

Bilgi notu;


PFDK'nın karar saati 16.00!!

2...
3...
4...

Senin için hazırladığımız haberler