BAUSuperMassive parçaladı

22.01.2018 - 20:15 | Son Güncellenme: 22.01.2018 - 20:15

BAUSuperMassive – Galakticos

Günün ikinci maçı başından sonuna kadar BAUSuperMassive ‘in kontrolünde devam etti. Bu maç bize göstermiş oldukları performansıyla BAUSuperMassive tam bir takım olduğunu kanıtladı. Bu sezonun merakla beklenen transferi olan SnowFlower ile Zeitnot arasında oluşan uyum takımları adına gecenin en olumlu adımıydı. Gerek orta koridordan GBM gerekse üst koridordan Fabfabulous üzerlerine düşen vazifelerini başarılı şekilde yerine getirdiler. Kötü formuyla eleştirilen ''Stomaged'' takımının iyi gidişatına ayak uydurarak ve gecenin beğenilen isimlerinden biri oldu.

Gecenin bir diğer kaybeden takımı ise Galakticos sezonun ilk mağlubiyetini yaşadı. Ligin ilk iki maçında rakiplerine haritayı dar eden Galakticos BAUSuperMassive ekibi karşısında etkisiz kaldı. Özellikle ‘’j1mmy’’ ve ‘’rare’’ ilk iki hafta gösterdikleri performanslarından bir hayli uzak bir görüntü sergiledi.

Ligin iki namağlup takımının karşılaşmasında BAUSuperMassive birinci haftayı lider tamamlayan takım oldu. Zeitnot ismiyle Berkay Aşıkuzun maçın en değerli oyuncu seçildi.

Senin için hazırladığımız haberler