Belgesel çekimi için İspanya'da olan Arda Turan'a bank şoku!

İsa Kethüda
21.03.2024 - 16:36 | Son Güncellenme: 21.03.2024 - 16:57

TFF 1. Lig takımlarından Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, hayatının konu alındığı belgeselinin çekimi için Barcelona'ya gitti. İşte detaylar...

Belgesel çekimi için İspanya'da olan Arda Turan'a bank şoku!

AJANSSPOR-HABER

TFF 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor teknik direktörü Arda Turan, hayatının konu alındığı belgeselinin çekimi için geçtiğimiz günlerde İspanya'ya gitmişti. 

"Hayatımın hiç bilinmeyen detaylarını paylaşacağım"

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Turan, "Bayrampaşa’nın dar sokaklarında başlayıp Ali Sami Yen’e, Vicente Calderon’a, Camp Nou’ya uzanan; herkesin bildiği hayatımın hiç bilinmeyen detaylarını paylaşacağım.

"Çok sevdim, çok fazla sevildim"

Ben, Arda Turan. Bu hayatta büyük mutluluklar yaşadım, sayısız başarılar elde ettim; sevindim, üzüldüm, güldüm, ağladım. Çok sevdim, çok fazla sevildim. 

"Bu, kendimle yüzleşme hikayem"

Yanlış anlattım bazen de yanlış anlaşıldım. Bu, sadece başarılarımı ve hatalarımı anlatan bir belgesel değil. Bu, kendimle yüzleşme hikayem. Beni ben yapan her şeyle, beni ben yapan herkesle birlikte.

Orijinal belgesel Arda Turan: Yüzleşme, yakında Prime Video’da" ifadelerini kullanmıştı.

Arda Turan yıllar sonra meşhur bankta

Öte yandan Arda Turan'ın hayatının konu alındığı belgeselinin çekimleri Barcelona'da başlandı. Arda Turan, Emre Belözoğlu ile yıllar önce oturduğu o ünlü banka tekrar geldi ve belgeseli için çekim yaptı.

Banka Seçil Erzan'ın ismi kazılmış

37 yaşındaki çalıştırıcının oturduğu bankta, Fatih Terim Fonu adı altında futbol dünyasından birçok kişiyi dolandıran Eski Denizbank Levent Şube Müdürü Seçil Erzan'in isminin kazıldığı görüldü.

Bilindiği üzere, kamuoyunda "yüksek karlı gizli fon" adıyla bilinen davada dosyaya giren bilirkişi raporunda, fona katılan Arda Turan'ın bir süre sonra maddi zorluk yaşadığını belirterek, sanık Erzan'a "Düştüğüm hale bak, dilenci oldum." mesajı attığı kaydedilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler