Ben Simmons: Trump Tam Bir İdiot

28.09.2017 - 16:19 | Son Güncellenme: 28.09.2017 - 16:19

ABD Milli marşı sırasında ayağa kalkmayan NFL oyuncularını eleştiren Golden State Warriors’un Beyaz Saray davetini de iptal eden ABD Başkanı Donald Trump ‘a tepki yağmaya devam ediyor.

Furkan Korkmaz ‘ın yeraldığı Philadelphia 76’ers’ın genç oyuncusu Ben Simmons da Donald Trump’a ağır ifadelerle yüklendi.

Trump hakkında konuşmasında ‘salak’ ifadesini kullanan 21 yaşında Avustralyalı oyuncu Simmons, belki de ABD Başkanına en sert çıkışı yapmış sporcu oldu.

Fox Sports Avustralya’ya konuşan Simmons, “Bence o bir idiot. Eğer Avustralya’da olsaydık, pek çok insan ona s… kafalı derdi. Benim düşüncem de öyle. Oyuncularla, NFL’le ve marşla ilgili yaptığı bazı yorumlar. Herkes Amerika’ya saygı duyar ve büyük ülke olduğunu düşünür, ama başında olmak için yanlış kişi. Bana göre kadınlar , insanların yapmaları gereken şeyler ve başka ülkelerin liderleri hakkında o şekilde tweet atmamalı. Bu şekilde ABD’yi olmaması gereken bir pozisyona koyuyor. ABD’ye yalnızca daha çok öfke ve nefret getiriyor. Hiç gerek yok.”  (basketball.com.tr)

Senin için hazırladığımız haberler