Bergama Belediyespor 4 Oyuncu Transfer Etti!

Akın Ungan
27.07.2023 - 11:37 | Son Güncellenme: 27.07.2023 - 11:44

TFF 3. Lig takımı Bergama Belediyespor, transferde gaza bastı. Bergama, Menemen FK'dan 3, İnegölspor'dan ise 1 oyuncuyu kadrosuna kattı. İşte detaylar.

Bergama Belediyespor 4 Oyuncu Transfer Etti!

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Yeni başkan Ahmet Çoruhlu yönetiminde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve ilk transferi deneyimli teknik adam Özden Töraydın ile yapan İzmir’in 3. Lig'deki temsilcisi Bergama Belediyespor, transferde gaza bastı.

4 oyuncu transfer edildi

Bergama Belediyespor, Menemen FK'dan 3, İnegölspor'dan ise 1 oyuncu ile anlaşma sağladı. Bergama'nın transferleri arasında İbrahim Şirin ve Kağan Topçu geçen sezonu kulüpte kiralık olarak geçirmişti.

İşte imzalanan sözleşmelerin detayları

Menemen FK’dan orta saha oyuncusu İbrahim Şirin ile 2 yıllık, defans oyuncusu Kağan Topçu ile kiralık, savunma oyuncusu Fuat Duran ile 2 yıllık ve geçen sezonu İnegölspor’da geçiren tecübeli isim Yılmaz Özeren ile 1+1 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

İlgini Çekebilir
Bergama Belediyespor'da yeni başkanın hedefi şampiyonluk!
Habere Git

Transfer çalışmaları devam edecek

Kırmızı-lacivertlilerde transfer hareketliliğinin süreceğini ve önümüzdeki günlerde dikkat çekici isimler ile sözleşme imzalanacağı gelen bilgiler arasında.

İlk transfer Özden Töraydın

Yeni başkan Ahmet Çoruhlu'nun, TFF 3. Lig'de iddialı olacak ve şampiyonluğa ulaşacak bir kadro kuracağı belirtilirken, kulübün ilk transferi tecrübeli teknik adam Özden Töraydın oldu.

Özden Töraydın, Menemen'i çalıştırdı

Özden hoca, geçtiğimiz sezon TFF 2. Lig ekiplerinden Menemen Futbol Kulübü'nü çalıştırmıştı. 32 maça çıkan Töraydın, Menemen ile 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı.

İlgini Çekebilir
Dabanlı, Urfa'nın etrafında
Habere Git

Bergama sezonu 11. sırada tamamladı

Bergama Belediyespor, 2022/23 sezonunda 34 maçta 12 galibiyet elde etti. 7 beraberlik ve 15 mağlubiyet alan İzmir temsilcisi, TFF 3. Lig 3. Grup'u 11. sırada tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler