Özhan Pulat: "Bertuğ Yıldırım, Milli Takım'ın vazgeçilmezi olacak"

Ali Bozkurt
18.10.2023 - 18:31 | Son Güncellenme: 18.10.2023 - 18:34

Adanaspor'la karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Özhan Pulat, Turuncu-Beyazlılar'dan ayrılık süreci, Aaron Boupendza ve Bertuğ Yıldırım hakkında konuştu.

Özhan Pulat: "Bertuğ Yıldırım, Milli Takım'ın vazgeçilmezi olacak"

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig takımı Adanaspor'da sezon öncesi göreve gelen ve önceki günlerde Turuncu-Beyazlılar'dan ayrılan Özhan Pulat açıklamalarda bulundu. 

''Adanaspor bana çok önemli bir fırsat verdi''

Radyospor'da Simay Trafo'nun sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Özhan Pulat, "Adanaspor bana çok önemli bir fırsat verdi; yeni nesil bir antrenör olarak şans tanıdı. Adanaspor'da yaşadığımız temel problem 10 gün kala takımımız kuruldu ve hazırlık maçları da yapamadık. Adanaspor'da ekip olarak Giresunspor maçına kadar 9 puan hedefledik ancak Göztepe karşılaşmasından sonra bir ayrılık süreci yaşandı. İki taraf içinde hayırlı olsun" dedi. 

Boupendza ve Bertuğ Yıldırım'ın Hatayspor'a transfer süreci 

Pulat, Hatayspor'da Ömer Erdoğan'ın ekibinde yer aldığı dönemde birlikte çalışma imkanı bulduğu Aaron Boupendza ve Bertuğ Yıldırım için ise; "Adanaspor'da ekibimde yer alan Fatih Kavlak, Hatayspor'da o dönem sportif direktör olarak görev alıyordu. Fatih Kavlak ve Ömer Erdoğan'la birlikte önemli isimleri Hatayspor'a kazandırdık. Aaron Boupendza'ya inandık, güvendik ve transfer ettik. Aaron Boupendza da çok önemli bonservis ücreti kazandırdı. Bertuğ Yıldırım'ın babası Savaş Abi (Yıldırım) bizim dostumuz, 16 yaşında beni Bertuğ ile tanıştırdı. Sarıyer'de biliyorsunuz; antrenör değişikliği çok sık yaşanıyordu, Bertuğ son maçlarda oynadı. Bertuğ'u hatır gönül ilişkisiyle takımımıza kazandırdık. Bertuğ; her antrenmandan sonra özel çalışır, pivot olarak görünse de mobil santrfordur. Bertuğ Yıldırım; A Milli Takımımızın vazgeçilmezi olacaktır" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler