Beşiktaş'ın gözdesi Philippe Coutinho Katar yolcusu! Al Duhail ile anlaştı

Akın Ungan
06.09.2023 - 16:11 | Son Güncellenme: 06.09.2023 - 16:20

Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan Philippe Coutinho, Katar Ligi'nde mücadele eden Al Duhail ile anlaştı. Oyuncunun maaşını Katar ekibi karşılayacak.

Beşiktaş'ın gözdesi Philippe Coutinho Katar yolcusu! Al Duhail ile anlaştı

Transfer sezonunda ezeli rakipleri Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gerisinde kalan ve taraftarının tepkisini çeken Beşiktaş, radarında tuttuğu bir yıldızı daha bitiremedi. Siyah-Beyazlılar'ın transfer listesinde yer alan Philippe Coutinho'nun yeni adresi belli oluyor. 

Coutinho ve Aston Villa, Al Duhail ile anlaştı

Fabrizio Romano'nun haberine göre Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da forma giyen Philippe Coutinho ve kulübü, Katar Ligi temsilcisi Al Duhail ile anlaşma sağladı.

Coutinho kiralık gidiyor

Yapılan anlaşmanın kiralık sözleşme üzerinden olduğu belirtilirken, oyuncunun maaşını Al Duhail kulübünün üstleneceği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş Park iki dev organizasyona aday
Habere Git

Beşiktaş daha önce İngiliz kulüple anlaşmıştı

Beşiktaş, daha önce Philippe Coutinho için Aston Villa ile temasa geçmiş ve girişimlerde bulunmuştu. Oyuncuyu sezon planlamasında düşünmeyen İngiliz kulüp, Coutinho ile yolların ayrılmasına sıcak baktı ve transfer görüşmelerinde sorun çıkarmadı. Ahmet Nur Çebi yönetimi ve Aston Villa anlaşma sağlasa da oyuncu cephesinden net yanıt alınamadı.

Aston Villa 20 milyon Euro verdi

Kariyerinde Inter, Liverpool, Barcelona ve Bayern Münih gibi dev kulüplerde forma giyen Philippe Coutinho, geçen sezon başında 20 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Aston Villa'ya transfer olmuştu. Yıldız sol kanat İngiliz takımda beklentinin altında kaldı.

22 maçta 1 gol...

Coutinho, 2022/23 sezonunda 22 maça çıktı. 1 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran Brezilyalı, 3 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler