Beşiktaş, Hadziahmetovic, Delaney Ve Mohamed Kaba'yı Transfer Listesine Aldı

Ali Bozkurt
27.01.2023 - 11:41 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 12:01

Transfer Haberleri: Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, orta sahaya transferi için listeye Mohamed Kaba, Amir Hadziahmetovic ve Thomas Delaney'i aldı. Detaylar...

Beşiktaş, Hadziahmetovic, Delaney Ve Mohamed Kaba'yı Transfer Listesine Aldı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerden Beşiktaş, orta sahaya transfer hamlesi yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-Beyazlılarda orta sahaya 3 aday belirlendi. Kartal, teknik direktör Şenol Güneş'in istediği doğrultusunda transfer görüşmelerine başladı. Detaylar...

İlk aday Süper Lig'den

Beşiktaş, orta saha transfer hamlesinde ilk adayını Süper Lig'den belirledi. Kartal, Konyaspor forması giyen Amir Hadziahmetovic'i transfer etmek için görüşmelerine devam ediyor. Yeşil-Beyazlı ekip başarılı orta saha oyuncusu için 6 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. 

İlk teklif kabul edilmedi

25 yaşındaki ön libero için bonuslarla son olarak 3,5 milyon Euro seviyesine kadar teklif sunan Siyah-Beyazlı ekibin teklifi kabul edilmedi. Galatasaray ve İngiliz ekibi Burnley’in de devrede olduğu orta saha oyuncusuna yeni teklifin ise 4.5 milyon Euro olacağı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, Alanyaspor'a karşı! İşte ilk 11'ler
Habere Git

Diğer aday Thomas Delaney

Fanatik'te yer alan habere göre Beşiktaş'ın ikinci orta saha adayı ise Thomas Delaney oldu. Siyah-Beyazlılar, Şu anda İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'nın formasını giyen Danimarkalı orta saha oyuncusu için nabız yoklamaya başladı. 

Delenay'a ödenecek bonservis belli oldu

Thomas Delaney'i gündemine alan Beşiktaş, oyuncu için yaklaşık olarak 3-4 milyon euro ödemek istediği ifade edildi. İspanyol ekibi Sevilla'nın henüz teklife yanıt vermediği iddia edildi. Kartal'ın yanı sıra Alman temsilcisi Hoffenheim da orta saha oyuncusu için devrede. 31 yaşındaki futbolcunun, Hoffenheim ile yaptığı görüşmelerin olumlu devam etmesi Beşiktaş'ın elini bağladığı iddia edildi.

Thomas Delaney'in performansı

Futbol karyiernde Kopenhag, Borussia Dortmund ve Sevilla gibi takımların formasını giyen 31 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu bu sezon İspanyol ekibi Sevilla'nın ile La Liga ve Şampiyonlar Ligi'nde 12 karşılaşmada forma giydi. 31 yaşında oyuncu bu maçlarda gol ve asist katkısı veremedi.

İlgini Çekebilir
Adanaspor'dan stopere takviye! Eski Beşiktaşlı geldi
Habere Git

Son aday Mohamed Kaba

Haberinde detaylarında yer alan bilgilere göre, Beşiktaş Delenay ile anlaşma sağlayamadığı zaman son aday olarak ise Mohamed Kaba'yı belirledi. Genç oyuncuyu listesine alan Siyah-Beyazlı ekip bonservis konusunda araştırmalara başladı. 1.5 yıllık kontratı olan oyuncu  Fransa 2. Lig ekiplerinden Valenciennes forması giyiyor.

Mohamed Kaba'nın performansı

Mohamed Kaba, altyapısından yetiştiği Valenciennes'de bu sezon 16 maçta forma giydi. Genç oyuncu toplamda  1396 dakika süre aldı. Bu maçlarda ise 21 yaşındaki önlibero; 1 gol, 1 asistlik de skor katkısı yaptı. 

Beşiktaş'ın teklifi kabul edilmedi

Milliyet'te yer alan habere göre ise Beşiktaş'ın teklifini reddeden Valenciennes'in 5 milyon euro bonservis talebinde bulunduğu aktarıldı. Oyuncu için gelen tüm teklifleri değerlendirme altına aldıkları da ifade edildi.

Senin için hazırladığımız haberler