Beşiktaş, Valentin Rosier’i Nice'e kiraladığını açıkladı

İsa Kethüda
18.01.2024 - 13:59 | Son Güncellenme: 18.01.2024 - 14:29

Son dakika transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Valentin Rosier’in Nice’e satın alma opsiyonuyla kiralandığını açıkladı. İşte detaylar.

Beşiktaş, Valentin Rosier’i Nice'e kiraladığını açıkladı

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş, Valentin Rosier’in Nice’e satın alma opsiyonuyla kiralandığını Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Beşiktaş'ta Rosier, Nice'e transfer oldu

KAP'tan yapılan açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcumuz Valentin Rosier'in 2023-2024 sezonu sonuna kadar geçici transferi hususunda OGC NICE kulübüyle ve oyuncuyla anlaşmaya varmıştır. 

Sözleşmede satın alma opsiyonu bulunuyor

Yapılan anlaşmaya göre OGC NICE kulübünün satın alma opsiyonu bulunmaktadır.  

Rosier'in bu sezonki ücretini Nice karşılayacak

Ayrıca oyuncunun 2023/2024 sezonu sonuna kadar ücreti OGC NICE kulübü tarafından karşılanacaktır" ifadelerine yer verildi. 

"Çok motiveyim"

Nice ile sözleşme imzalayan ve 2 numaralı formayı giyecek olan Rosier, kulüp sitesine yaptığı açıklamada, "Nice gibi iddialı bir kulüpte olmaktan dolayı çok mutluyum. Bu kulüp için çalışmak için sabırsızlanıyorum. Birlikte yapacak çok şeyimiz var. Çok motiveyim" dedi.

Öte yandan Fransız basını, Valentin Rosier'in satın alma opsiyonunun 3 milyon Euro'nun altında olduğunu idda etmişti.

Kadro dışı bırakılmıştı

Bilindiği üzere Rosier, performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakılmıştı. 

Beşiktaş'ta 3 oyuncuyla yollar ayrıldı

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan futbolculardan üçü takımdan gitti. Siyah-Beyazlı takımda Valentin Rosier'den önce Jean Onana Marsilya'ya ve Eric Bailly ise Villarreal'e transfer olmuştu.

Beşiktaş kariyeri

1 Temmuz 2022 tarihinde Sporting Lizbon'dan 4.8 milyon Euro ödenerek transfer edilen Valentin Rosier, Beşiktaş ile çıktığı 126 karşılaşmada 6 gol ve 18 asistlik performans sergiledi. Fransız oyuncu Siyah-Beyazlı ekip ile 1 Süper Lig, 1 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu sevinci yaşadı.

Beşiktaş'ta Pendikspor maçı hazırlıkları sürdü

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında 20 Ocak Cumartesi günü Siltaş Yapı Pendikspor'a konuk olacak Beşiktaş, hazırlıklarını sürdürdü.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Fernando Santos yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda kondisyon ve taktik çalışma yapıldığı belirtildi. Isınma ve pas çalışmasıyla süren idman, çift kale maçla sona erdiği aktarıldı.

Beşiktaş, yarın yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler