Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Bundesliga yolcusu...

Özgür Koç
26.01.2024 - 09:13 | Son Güncellenme: 26.01.2024 - 09:31

Kadro dışı bırakılan Jean Onana ve Valentin Rosier'i kiralık, Eric Bailly'i ise sözleşmesini feshederek gönderen Beşiktaş'ta dördüncü üçüncü ayrılık Onur Bulut'la yaşanabilir. İşte detaylar...

Beşiktaş'ta sürpriz ayrılık! Bundesliga yolcusu...

AJANSSPOR - HABER

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezonun devre arasında Kayserispor'dan 1 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Onur Bulut, üst üste kötü sonuclar alan siyah beyazlılarda performansıyla taraftarların eleştirilerine maruz kalan isimlerden biri olmuştu. 

Almanya ve İtalya'dan talip çıktı

Beşiktaş ile 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan 29 yaşındaki Almanya doğumlu sağ beke Almanya ve İtalya'dan talip çktı.

Werder Bremen istiyor, Onur sıcak bakıyon

NTV Spor'un haberine göre; transfer çalışmalarını sürdüren Bundesliga ekibi Werder Bremen, Onur Bulut'u kadrosuna katmak istiyor. Tecrübeli futbolcu, kulüplerin anlaşması halinde Almanya'da forma giymeye sıcak bakıyor.

Udinese de ilgineniyon

Haberde, Onur Bulut'a talip olan diğer takımının ise Serie A ekibi Udinese olduğu kaydedildi. İtalyan temsilcisi de 29 yaşındaki sağ beki kadrosuna katmak istiyor.

33 maçta forma giydi

Sağ bekin yanı sına ortağın sağında ve merkez orta saha olarak da görev yapabilen Onur Bulut, Beşiktaş formasıyla bu sezon 33 maçta forma giyerken 1 gol ve 2 asistlik katkı sağladı. 

Alanyaspor, Çaykur Rizespor ve Kayserispor'da oynadı

Güncel piyasa değeri 3.8 milyon Euro olan tecrübeli oyuncu futbola Almanya'da başladı. Bochum, Freiburg ve E. Braunschweig formaları giyen Onur Bulut, 2019 yılında Alanyaspor'a transer oldu. Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giyen 29 yaşındaki oyuncu 2021 yılında Kayserispor kadrosuna katılmıştı

Senin için hazırladığımız haberler