Beşiktaş'ta sürpriz isme Avrupa kancası! İki kulüp takip ediyor

Akın Ungan
25.01.2024 - 23:13 | Son Güncellenme: 25.01.2024 - 23:18

Beşiktaş'ın sağ beki Onur Bulut'u Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen transfer etmek istiyor. Bulut'u Udinese'nin de takipte olduğu belirtildi.

Beşiktaş'ta sürpriz isme Avrupa kancası! İki kulüp takip ediyor

NtvSpor'da yer alan habere göre Beşiktaş'ın 29 yaşındaki futbolcusu Onur Bulut, Almanya Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'in transfer listesinde yer alıyor.

Kulüplerin görüşmesi bekleniyor

Werder Bremen'in talip olduğu Onur Bulut için kulüplerin kısa süre içerisinde bir görüşme gerçekleştirmesi bekleniyor. Onur Bulut'un da bu transfere sıcak baktığı belirtildi.

Udinese de takipte

Onur Bulut için Werder Bremen'in yanı sıra Avrupa'dan başka ekiplerin de ilgisinin olduğu kaydedildi. İtalya Serie A ekiplerinden Udinese'nin 29 yaşındaki sağ bek için takipte olduğu ifade edildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş görüştü Fransız devi kaptı
Habere Git

Transferi olaylı oldu

Beşiktaş'ın geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Onur Bulut için, siyah-beyazlı ekip ve Kayserispor karşı karşıya gelmişti. Kaysersipor, 6 Şubat 2023 tarihinde oyuncusu Onur Bulut ile 3 yıllık sözleşme imzaladığını açıklamıştı.

Beşiktaş ise 8 Şubat 2023'te Onur'u kadrosuna kattığını duyurmuştu. Sarı-kırmızılılar konuyu tahkime taşıdı.

Tahkim kararını verdi

Kayserispor'un, Onur Bulut transferi için başvurduğu Tahkim Kurulu, geçtiğimi kasım ayında kararını vermişti. Buna göre; Uyuşmazlık Çözüm Kurulu bu transferde Beşiktaş'ı haklı görmüştü.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Ghezzal'ın yeni takımı belli oldu!
Habere Git

Onur Bulut'un istatistikleri

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Beşiktaş'a transfer olan Onur Bulut, toplamda 34 maça çıktı. Onur bu maçlarda 1 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.

Senin için hazırladığımız haberler