Beyin yakan sorular! "Yok mu açıklayacak bir arkadaş?"

Özgür Koç
10.03.2024 - 13:37 | Son Güncellenme: 10.03.2024 - 13:44

Spor yazarı Halil Özer "Beyin yakan sorular" başlıklı yazısında, cevaplarının kamuoyuna açıklanması istediği 4 soru sordu. İşte detaylar...

Beyin yakan sorular! "Yok mu açıklayacak bir arkadaş?"

AJANSSPOR - HABER

Spor yazarı Halil Özer, Milliyet Gazetesi'ndeki "Beyin Yakan Sorular" başlıklı yazısında cevaplanmasının istediği 4 soruya yer verdi.

İşte Özer'in o yazısı:

"Yok mu açıklayacak bir arkadaş?"

1- Galatasaray’dan Ankaragücü’ne giden Morutan, Teknik Direktör Emre’nin ağzından kaçırması ile satılık değil kiralık olduğu anlaşıldı. Oysa KAP bildiriminde satılık olduğu yazıyordu. Sonra çıt yok. UEFA’nın bile hesap soracağı bir olay. Çünkü harcama limitine kadar etkiliyor. Bir de SPK tarafı var, TFF tarafı var. Yok mu açıklayacak bir arkadaş?

İlgini Çekebilir
Türkiye'yi seçen Can Uzun hakkında resmi transfer açıklaması! Yeni adresi...
Habere Git

"Haksızlık olmuyor mu?"

2- Hatayspor-Fenerbahçe maçında konuk takım seyircisi neredeyse stadı doldurdu. Oysa Galatasaray maçında 1000 küsur taraftar alınmıştı. Keza Gaziantepspor maçında da böyleydi. Bu nasıl oldu? Haksızlık olmuyor mu?

"Bu olay doğru mu?"

3- TFF’de bir yönetici Galatasaray - Ankaragücü maçı öncesi Eryaman stadının durumu nedeniyle bu maçın Konya’da oynamasını istedi. Hatta çok bastırdı. Ama başka bir durum daha var. Fenerbahçe de Rize’de oynayacağı maçın yine sahanın kötülüğü yüzünden Trabzon’da oynanması teklifinde bulundu. Gülünecek bir teklif. Tabii kabul edilmedi. Bu olay doğru mu? Doğruysa kim bu yönetici?

İlgini Çekebilir
Icardi'den Galatasaray'a ihtarname! ''Giderim...''
Habere Git

Halil Umut Meler ikna edildi

4- Malum Halil Umut Meler, Beşiktaş-Galatasaray maçını yönetti. Ancak Meler maç öncesi “Ben bu maçı yönetmek istemiyorum” dedi sonra ikna edildi. Doğru mu?

Aslında daha çok soru var. Dediğim gibi hepsi de beyin yakan sorular. Ama cevaplanacağını pek sanmıyorum."

Senin için hazırladığımız haberler