"Bir gün Türkiye'de forma giymek istiyor"

31.07.2019 - 19:55 | Son Güncellenme: 31.07.2019 - 17:01

Wolfsburg'da forma giyen Yunus Mallı'nın menajeri İlhan Mallı, Yunus'un bir gün Türkiye'de forma giymek istediğini söyledi. Peki Yunus Mallı'ya daha önce Türkiye'den bir takım transfer teklifinde bulundu mu? İşte detaylar...

"Bir gün Türkiye'de forma giymek istiyor"

Yunus Mallı'nın menajeri İlhan Mallı, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına bağlanarak Özgür Sancar'ın sorularını yanıtladı. Yunus Mallı'nın bu sezon Wolfsburg'da devam edeceğini söyleyen İlhan Mallı'nın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Wolfsburg, Yunus'la devam etmek istedi"

Yunus Wolfsburg'da devam ediyor. Kampı noktaladılar ve Almanya'ya döndüler. Yeni sezon için çok umutluyuz. Yunus geçtiğimiz sezon zor bir süreç geçirdi. Bu sezon Wolfsburg'un sportif tutumu belli oldu. Geçen sezon bitmeden gelip bize, 'Gelecek sezon Yunus'u mutlaka kadromuzda düşünüyoruz' dedi. Biz de devam etme kararı aldık. Aksi takdirde biz ayrılma kararı almıştık. Bizim de 2 yıllık sözleşmemiz var. Tabii her şey sıfırdan başladı. Bekliyoruz, hayırlısı.

Yunus geçen sezon neden fazla forma şansı bulamadı?

Yunus tam bir 10 numara. Geçen sezon Wolfsburg bu sistemde oynamadı. Yunus hep yedeklerde kaldı. Bu da teknik direktörün sisteminden kaynaklandı.

"Fenerbahçe'den teklif almıştık"

Türkiye'den teklif aldık ama bizim için önemli olan Wolfsburg'un tutumuydu. Devre arasında Fenerbahçe çok istedi ama Wolfsburg, Yunus'u takımda tutmak istedi. Türkiye bizim için her zaman bir opsiyon. Şartların uyması lazım. Önümüzdeki zaman içinde neler olacak, göreceğiz. Fakat bu sezon yönetimin ricası bu yönde oldu. Bizim için çok önemli bir sene. Bu sezon direkt bir teklif gelmedi Türk kulüplerinden. Ben en başından söyledim çünkü Wolfsburg'un tutumunu...

"Türkiye ligini seviyor"

Yunus Türkiye'yi seviyor ve ligi takip ediyor. Bundan dolayı bir gün Türkiye'de forma giymek istiyor. Böyle bir durum olursa alternatifi değerlendirmek isteriz. Kendisi de bunu belirtti.

Milli takım mesajı

Milli takımda sürekli kadroya dahil ediliyor. Lucescu döneminin son zamanlarında daha fazla süre buldu. Şenol hocayla yeni bir oluşum var. Milli takımda güzel gelişmeler oluyor. Yunus da biraz tecrübelendi. Milli takımda önemli bir yer alacağını düşünüyorum.

Senin için hazırladığımız haberler