Bolasie Galatasaray'a mı transfer oluyor? Barış Özbek açıkladı...

09.08.2018 - 16:02 | Son Güncellenme: 09.08.2018 - 19:02

Galatasaray ve Trabzonspor'un eski oyuncusu Barış Özbek teknik direktör oluyor. Barış Özbek futbol okulu açacağını söyleyen Barış Özbek eski takımı Galatasaray'ı da değerlendirdi. Barış Özbek Galatasaray'ın Bolasie'yi transfer etmek istediğini açıkladı

Bolasie Galatasaray'a mı transfer oluyor? Barış Özbek açıkladı...

Galatasaray, Trabzonspor ve Kayserispor gibi takımlarda forma giyen eski futbolcu Barış Özbek, teknik adamlık kariyerine başlıyor. Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programına katılan Özbek, yeni projelerini de ilk kez açıkladı. Almanya'da altyapı eğitimini alan oyuncu bu sistemi Türkiye'ye getirmek istediğini ifade etti

"Yaklaşık 1 haftadır İstanbul'a geldim. Teknik adamlık lisansımı Almanya'da aldım. Almanya'da yapma kararı aldım çünkü 7-8 profesyonel liglerde oynadı. Almanya'da özel bir kurs verildiğini düşünüyorum"

"Sadece Galatasaray'da 4 senede 10 hoca ile çalıştım. Çok önemli hocalar ile çalıştım.  Artık futbolcu tarafında değil hocalık tarafındayım. Yeni bir yola çıktık, yeni projelerim var. "

'Barış Özbek Futbol Okulu..'

"Benim için önemli İstanbul'da futbol okulu açmayı düşünüyorum. Barış Özbek futbol okulu olarak açacağız. Beylikdüzü ya da Büyükçekmece tarafında olacak. Almanya altyapısını buraya getireceğim"

"Ekim ayı gibi başlamak istiyoruz. Ayrıca ayda bir psikolog gelip oyunculara sadece teknik, taktik dışında da katkı verecek"

"Almanya'dan iki tane hoca gelecek"

"Burada iyi yetenekler olursa Almanya'da deneme şansları olacak. Çağlar mesela son olarak Bundesliga'ya geldi. Almanya'nın altyapısını bilerek devam etmek istiyoruz. Almanya'dan iki tane hoca gelecek burada görev yapacak. Beni profesyonel yapan hocamız gelecek kendisi daha önce Werder Bremen takımına çok sayıda oyuncu kazandırdı"

"Süper Kupa maçında öncelikle sadece bir yerli oyuncu oynadığı için üzüldüm. Mesela genç oyuncu Yunus oynadı onun ağabeylerine dikkat edip idman şekillerine bakması lazım. Benim dönemimde mesela 20 yaşında gelmiştim Lincoln vardı ondan çıkan faydalanmıştım"

"Bolasie transferini duydum Galatasaray için.."

"Galatasaray bu sene çok maç oynayacak bunu kaldıracak bir kadro lazım. Forvet arkası ya da kenarlarda oyuncu lazım. Menajer arkadaşlarımız var Bolasie transferini duydum Galatasaray için. Feghouli mesela 10 numara pozisyonunda kullanılabilir kenara bir oyuncu alınabilir"

"Galatasaray'ın bu transfer için ciddi olduğunu duydum. Döviz konuları belki sorunlu olabilir. Kiralık olarak gelme durumu daha yüksek bir olasılık. İngiltere'de çok hızlı bir futbol oynanıyor"

"Şampiyonlar Ligi zor bir yer. Galatasaray'ın burada da başarılı olabilmesi için stoper, orta saha ve sağ açık alması gerektiğini düşünüyorum. "

"Bütün lig rekorları Galatasaray'da bunu böyle kalmasını isterim. "

Senin için hazırladığımız haberler