Son Dakika Transfer Haberleri | Bucaspor, Recep Aydın ile Anlaştı

Akın Ungan
30.07.2023 - 11:14 | Son Güncellenme: 30.07.2023 - 11:22

TFF 2. Lig'de şampiyonluk hedefleyen Bucaspor, geçen sezon Bodrumspor ve Altınordu formaları giyen tecrübeli orta saha Recep Aydın ile anlaştı. Detaylar.

Son Dakika Transfer Haberleri | Bucaspor, Recep Aydın ile Anlaştı

Nazım TÜRKNAS - AJANSSPOR

Bu sezon tek hedefini TFF 2. Lig'de şampiyonluk olarak belirleyen Bucaspor, harekete geçti. Yönetim, transfer çalışmalarına hız verdi.

Bucaspor Recep Aydın ile anlaştı

Orta saha transferi için düğmeye basan Bucaspor, geçen sezonu Bodrumspor ve Altınordu’da geçiren tecrübeli isim Recep Aydın ile anlaştı.

Recep Aydın'ın geçen sezonki performansı

33 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Recep Aydın, geçtiğimiz sezonun ilk yarısını Bodrumspor’da geçirdi ve 20 maçta 1 gol 1 asistlik katkı sağladı. İkinci devreyi ise Altınordu’da tamamlayan oyuncu, kırmızı lacivertlilerde 11 maça çıktı.

İlgini Çekebilir
Livakovic olmasa da yabancı kaleci!
Habere Git

Recep Aydın'ın kariyeri

27 Ocak 1990 doğumlu Recep Aydın, Çanakkale Barbarosspor altyapısında futbola başladı. Konyaspor'un alt yaş kategorilerinde forma giyen orta saha, İstanbulspor ile A takıma çıktı. Kariyerinde İnegölspor, Konyaspor, Karabükspor, Giresunspor, Ümraniyespor ve Bursaspor gibi takımların formasını giyen Aydın, 2021'de Altınordu ile imzaladı.

Geçen sezonun başında Bordumspor'a giden Recep Aydın, yarın sezonun ardından Şubat ayında tekrar Altınordu ile anlaşma sağlayarak eski takımına döndü. 2022/23 sezonunun sonunda ise sözleşmesi sona eren tecrübeli futbolcu bonservisini eline aldı.

Kariyeri boyunca 418 resmi müsabakaya çıkan Recep Aydın, 48 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Tecrübeli futbolcu, 28 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. 53 mücadelede sarı kart gören 33 yaşındaki orta saha, 1 maçta ikinci sarıdan kırmızı, 1 maçta ise direkt kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler