Burak Şar: Ben aslanlar gibi Gaziantepspor'umuz için imza attım

İsa Kethüda
30.07.2021 - 14:54 | Son Güncellenme: 30.07.2021 - 14:58

Gaziantepspor’da 2019-20 sezonunda teknik direktörlük görevini yapan Burak Şar, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Şar, "Ben aslanlar gibi Gaziantepspor'umuz için imza attım dedi.

Burak Şar: Ben aslanlar gibi Gaziantepspor'umuz için imza attım

Nazım TÜRKNAS - Volkan YILMAZ

Gaziantepspor’da 2019-20 sezonunda teknik direktörlük yapan Burak Şar, Radyospor'a konuştu. Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz tarafından sunulan Üçleme programına 2. kez konuk olan teknik adam, gündeme ve yaşadığı zorlu sürece dair çok özel açıklamalarda bulundu.

"İmzayı Gaziantepspor için attım"

Bir kefil imzası yüzünden, hapis cezasıyla karşı karşıya kalan Burak Şar, yaşanan problemleri şu şekilde özetledi:


"O dönemde Celal Doğan Tesisleri'nde elektrik yoktu. Hem altyapı çocukları için hem de başkanımız için kefil imzası attım. Bir Hasan Şahin vardı bir de ben. Benden başka da kimse yoktu. Ben aslanlar gibi Gaziantepspor'umuz için imza attım. Bana niye imza atıyorsun kardeşim diyorlar. Biz hem insanlık olsun diye hem de genç çocuklar elektriksiz kalmasın diyeydi. Ben 40 yaşındayım, gerek yok böyle şeylere."

"Vallahi ölene kadar kendisine dua edeceğim"

Yaşadığı bu problemleri atlatan Burak Şar, Gaziantep Valiliği'ne ve Üçleme Programı'na teşekkürlerini iletti. Şar, "Sesimi duyurmamda öncülük eden siz olmuştunuz, bu yüzden tüm Üçleme ailesine teşekkür ediyorum. Aynı zamanda Gaziantep Valisi Sayın Davut Gül'den Allah razı olsun. Direkt olarak kendisi çözdü bu problemi. Vallahi ölene kadar kendisine dua edeceğim. Bununla birlikte bu süreçte yanımda olan Saffet Akyüz, Nezihi Tosuncuk, Attila Türker... gibi isimlere de çok teşekkür ediyorum."

"Ne olacağına dair bir fikrim yok"

Gelecek planlamasına dair de konuşan Burak Şar, şu anda hiçbir kulüple görüşmediğini ve borcu olan kulüplere kefil olmaya hazır olduğunu belirterek konuya esprili bir yaklaşımla değindi. Şar,"Şu an bundan sonrası için ne olacağına dair bir fikrim yok. Takımlardan gelecek olan teklifleri değerlendireceğiz, şimdilik anlaştığımız bir takım yok. Ha bu arada borcu olan kulüpler de varsa kefil imzası atarız, alıştık nasılsa" şeklinde konuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler