Bursaspor'da dikiş tutmuyor! İstifa sesleri...

Akın Ungan
19.11.2023 - 08:43 | Son Güncellenme: 19.11.2023 - 08:55

Son dakika haberleri | TFF 2. Lig'de yer alan Bursaspor'da taraftarlar, başkan Recep Günay ve yönetimini istifaya davet etti. İşte tüm detaylar...

Bursaspor'da dikiş tutmuyor! İstifa sesleri...

AJANSSPOR HABER

TFF 2. Lig'de mücadele eden Bursaspor'da kötü gidişat devam ediyor. Ligde geride kalan 13 haftada yalnızca 13 puan toplayabilen Yeşil-Beyazlılar'da taraftarlar, başkan Recep Günay ve yönetimini istifaya çağırıyor.

Başkanlar çare olamadı

Bir dönem Süper Lig şampiyonluğundan 2. Lig'e düşen Bursaspor'a değişen yönetimler de çare olamadı. Eski başkanlar Erkan Kamat, Emin Adanur ve Ömer Furkan Banaz'ın başarısızlıkla sonuçlanan yönetimlerinin ardından başkan Recep Günay'ı da taraftarlar istifaya davet ediyorlar.

Devasa borç

Eski şampiyon Bursaspor, maddi olarak da zor zamanlardan geçiyor. Son mali genel kurulda Yeşil-Beyazlılar'ın borcunun 1.2 milyar TL seviyesinde olduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
"Avrupa Şampiyonası Türkiye'nin turnuvası olacak"
Habere Git

Sportif başarısızlık

2018-19 sezonunda Süper Lig'de mücadele eden Bursaspor, 4 sezon içerisinde önce 1. Lig'e ardından da 2. Lig'e kadar düştü. İki sezondur 2. Lig'de mücadele eden Bursa ekibi, bu sezon geride bıraktığı 13 maçta 3 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet ile 13 puan topladı.

Şok kupa yenilgisi

Ziraat Türkiye Kupası'nda mücadele eden Bursaspor, 2. turda karşılaştığı BAL ekiplerinden Gölcükspor'a 2-1 yenilerek kupaya erken veda etmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler