Bursaspor'dan hakem hatlalarına İsyan "Gerekirse iddia bülteninden çıkarız"

Burak Alaca
01.10.2023 - 23:09 | Son Güncellenme: 01.10.2023 - 23:46

Bursaspor, 2.Lig'de Beyoğlu ile 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından hakemlerin son haftalardaki kararları üzerine bir açıklama paylaştı.

Bursaspor'dan hakem hatlalarına İsyan "Gerekirse iddia bülteninden çıkarız"

AJANSSPOR-HABER

TFF 2.Lig'de yer alan Bursaspor, son haftalarda hakemlerin aleyhlerinde bir çok karar verdiğini belirterek kulübün resmi internet sitesinden bir açıklama paylaştı. Bursaspor, hataların devam etmesi halinde kulübün maçlarının iddia bültenlerinden çıkarılması için adım atacaklarını belirtti. 

"Hatalar kabul edilemez hale gelmiştir"

Bursaspor, hakem kararları hakkında yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Son 4 haftadır kulübümüz aleyhine hatalı çalınan düdükler, takdir hakkının sürekli olarak rakiplerden yana kullanılması, verilmeyen penaltılar ve sayılmayan goller neticesinde yaşanan puan kayıpları artık kabul edilemez hale gelmiştir. Haftalardır yaşanan sürecin artık sadece hata olarak nitelendirilmesi ve kötü niyetten uzak olduğunun düşünülmesine imkan bulunmamaktadır." 

"Gerekirse iddia bülteninden çıkarız"

Bursaspor, kulübün aleyhine takınılan tavrın devam etmesi halinde İddia bülteninden çıkacaklarını da belirtti. "Özellikle bugün oynanan maç özelinde TFF ve MHK nezdinde gerekli başvurular yapılacak olup kulübümüz aleyhine takınılan bu tutumun devam etmesi halinde aleyhine cephe alınan bir kulübün maçları üzerine bahis oynanmasının da mümkün olmayacağı göz önüne alınarak gerekirse İddia bültenlerinden ayrılmak da dahil gereken tüm adımlar atılacaktır."

İlgini Çekebilir
Bursaspor'un yeni stat ismi belli oldu!
Habere Git

Bursaspor'un penaltı isyanı

Bursaspor, son olarak bugün TFF 2.Lig'de Beyoğlu ile karşılaştı. 1-1 biten mücadele sonrası Yeşil-Beyazlılar, futbolcusu Berat Altındiş'in yerde kaldığı pozisyonun videosunu paylaşarak "Sahada mücadelemizi sürdürüyoruz, ADALET nerede?" açıklaması yaptı. 

Bursaspor'un son durumu

TFF 2.Lig'de mücadele eden Bursaspor, çıktığı 6 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Bursaspor, en son 3. haftadaki Ankaraspor mücadelesinde 3 puanla ayrılan taraf olurken, lig'de de 5 puanla 11. sırada bulunuyorlar.

Senin için hazırladığımız haberler