Okan Buruk'tan Futbolculara Uyarı: "Şampiyona Yakışır Gibi Oynayıp Kazanacağız"

İsa Kethüda
04.06.2023 - 09:51 | Son Güncellenme: 04.06.2023 - 10:07

Süper Lig'in 37. haftasında bu akşam Fenerbahçe ile karşılaşacak Galatasaray'da Teknik Direktör Okan Buruk, futbolculara son uyarıları yaptı. Detaylar.

Okan Buruk'tan Futbolculara Uyarı: "Şampiyona Yakışır Gibi Oynayıp Kazanacağız"

Spor Toto Süper Lig'in 37. hafta mücadelesinde şampiyon Galatasaray, Nef Stadyumu'nda derbide Fenerbahçe ile karşılaşıyor. Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Okan Buruk, maç öncesi futbolculara uyarılarda bulundu.

Fanatik'te yer alan habere göre; Akhisarspor'la kazandığı Türkiye Kupası, ardından Başakşehir'le şampiyonluk ve son olarak da Galatasaray'la bir Süper Lig Şampiyonluğu daha... 

Okan Buruk, tedbiri elden bırakmıyor

49 yaşında rüya gibi bir kariyer sıçraması yapan Okan Buruk, her şeye rağmen tedbiri elden bırakmıyor. Şampiyonluk kutlamalarına gölge düşmemesi adına, Fenerbahçe karşısında yine mutlak bir zafer bekleyen Aslan'ın hocası, son antrenmanda öğrencilerine uyarı üstüne uyarıda bulundu.

İlgini Çekebilir
Icardi mi Valencia mı?
Habere Git

"Lig bitti ama işimiz bitmedi"

Oyuncularıyla yaptığı son toplantıda, "Lig bitti ama işimiz bitmedi" diyen Buruk, "Şampiyona yakışır gibi oynayıp kazanacağız. Kutlama işlerini bir yana bırakıp, sahaya konsantre olmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

Okan Buruk kazanan 11'i bozmadı

Buruk'un son taktik provada da son haftalardaki kazanan ilk 11'i bozmadığı öğrenildi. Bir iki pozisyonda kesin kararını vermeyen Okan hoca, buna karşın şampiyonluğu getiren 11'i yine as takım olarak çift kale maçta denedi. 

İleri uçta Icardi'yi, arkasında da Kerem, Mertens ve Rashica'yı kullanan Okan Buruk, orta sahada yine Oliveira ve Torreira, savunmada ise Kazımcan, Abdülkerim, Nelsson ve Boey dörtlüsüne yer verdi. Kale ise 6. lig şampiyonluğunu yaşayan Muslera'ya emanet olacak.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de dev derbi: Şampiyon Galatasaray-Fenerbahçe...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler