Çanakkale Belediyespor yeni transferi resmen açıkladı!

Aleyna Gürgen
14.12.2023 - 21:02 | Son Güncellenme: 14.12.2023 - 21:13

KFC Kadınlar 1. Lig ekiplerinden Çanakkale Belediyespor, Tiffany Tomato Bordo Spor'da forma giyen Dilara Yergün Yetkin'i transfer ettiğini duyurdu.

Çanakkale Belediyespor yeni transferi resmen açıkladı!

3 AS Sigorta A.Ş. Çanakkale Belediyespor yeni duyurusuru ile dikkat çekti. Çanakkale temsilcisi son olarak Elazığlı ekip Tiffany Tomato Bordo Spor'da forma giyen Dilara Yergün Yetkin'i renklerine bağladı.

İlgini Çekebilir
Daniele Santarelli 3 yıllık sözleşmeye imza attı
Habere Git

Yetkin, Çanakkale'de

1. Lig ekibi 3 AS Sigorta A.Ş. Çanakkale Belediyespor, yeni paylaşımı ile tranfsferi duyurdu. Çanakkale ekibinin yaptığı açıklamada Dilara Yergün Yetkin'in takıma transfer olduğu şu ifadelerle açıklandı: "Hoş geldin Dilara Yergün yetkin... Voleybol Şube sorumlumuz Mustafa Ada son transferimizi duyurdu."

İlgini Çekebilir
Melissa Vargas, Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda olmayacak
Habere Git

Dilara Yergün Yetkin kimdir?

Dilara Yergün Yetkin,1998 doğumlu bir voleybolcu. 70 kg ve 188 cm boyunda olan Yetkin pasör çaprazı mevkiisinde oynuyor.

Eczacıbaşı altyapısında yetişen Yetkin daha sonra sırasıyla Maltepe Yalı Spor, İzmirspor, Anadolu Üniversitesi, İzmir BŞB SK, Bolu Bld Spor, Evreux Volley-Ball SK'de (Fransa) forma giydi. Son olarak Tiffany & Tomato Bordo Spor’da sezona başlayan Dilara Yergün Yetkin, 3 AS Sigorta A.Ş. Çanakkale Belediyespor'a transfer oldu. 

İlgini Çekebilir
Türk Hava Yolları'nda sakatlık!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler