Caner Erkin, Medipol Başakşehir'e Transfer Oluyor

Ali Bozkurt
27.01.2023 - 15:01 | Son Güncellenme: 27.01.2023 - 15:17

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'ten ayrıldıktan sonra kulüpsüz kalan Caner Erkin, Emre Belözoğlu yönetimdeki Başakşehir'e transfer oluyor. Detaylar...

Caner Erkin, Medipol Başakşehir'e Transfer Oluyor

AJANSSPOR HABER

Ara transfer döneminde adı Süper Lig deviyle anılan Caner Erkin'in yeni takımı belli oluyor. Fenerbahçe'de birlikte forma giydiği ve teknik direktörlük yapan Emre Belözoğlu'nun takımına transfer oluyor. Erkin, Medipol Başakşehir ile transfer görüşmelerini tamamlamak için kulüp binasına gitti. Detaylar...

Görüşmeler başladı

Vole'de yer alan habere göre, Caner Erkin transfer görüşmesi yapmak için Başakşehir kulüp binasına geldi. 

Eski arkadaşı ile buluşuyor

Caner Erkin, Medipol Başakşehir'e imza atması durumunda Fenerbahçe'den aynı zamanda takım arkadaşı olan eski teknik direktörü ve sportif direktörü Emre Belözoğlu ile yeniden buluşmuş olacak.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'a kiralık geldi, istenmeyen adam oldu!
Habere Git

Adı Beşiktaş ile anıldı

Fatih Karagümrük'ten ayrıldıktan sonra eski takımı Beşiktaş ile ismi anılan Caner Erkin'in transfer sonuçlanmadı. Konu ile alakalı olarak açıklamalarda bulunan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, "Caner'i severim, iyi oyuncudur. Caner ile hiç görüşmedim. Zaten bu görüşmeyi benim yapmam doğru olmaz. Caner'e de sorabilirsiniz. Caner ile ilgili bir düşüncemiz yok, olsa da size söyleriz." demişti.

Galatasaray'a önerildi

Sol bek transferine öncelik veren ve araştırmalar yapan Galatasaray'a Caner Erkin, menajerler tarafından önerildi. Sarı-Kırmızılılar, eski oyuncusunu tekrardan kadrosuna katmak istemeyince görüşmeler olumsuz sonuçlandı. 

Tecrübeli oyuncu bu sezon VavaCars Fatih Karagümrük forması ile 12 maça çıktı ve 6 asist yaptı. Aralık'ta ise kulüple olan sözleşmesini feshederek takımdan ayrıldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan golcü sürprizi: Mateta...
Habere Git

Asist krallığında 2. sırada

Sol bek, Süper Lig'de asist krallığında eski takım arkadaşı Fabio Borini'nin (7) ardından 6 asistle ikinci sırada yer alıyor. Aralık ayından bu yana ise Süper Lig'de bir maçta forma giymedi.

Caner Erkin, Stefan Kuntz'un kendisini aday kadroya dahil etmemesine şu sözlerle tepki göstermişti. Erkin,  "Kariyerimin en iyi sezon açılışlarından birini yapmış, her Türk sporcu gibi milli takıma seçilme gururunu yaşamak isterken, dün haberim oluyor ki milli takımı bırakmışım. Ben milli takımı bırakmadım. Bana ihtiyaç olduğu her zaman da hizmet vermekten mutluluk duyarım. Ama üzülerek söylüyorum ki dünkü açıklamalardan anladığım kadarıyla milli takım beni bırakmış."  dedi.

Senin için hazırladığımız haberler