CANLI| Hatayspor- Sivasspor maçını canlı izle (Maç linki)

Ali Bozkurt
17.02.2024 - 13:22 | Son Güncellenme: 17.02.2024 - 13:26

Süper Lig'de bu hafta Hatayspor sahasında Sivasspor'u konuk ediyor. Pki Hatayspor ile Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar...

CANLI| Hatayspor- Sivasspor maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Süper Lig’de oynanacak Hatayspor, Sivasspor mücadelesinin heyecanına ortak olmak isteyenler ise maçın programını merak ediyor. Peki Hatayspor- Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta? İşte maça dair detaylar...

Hatayspor- Sivasspor maçı ne zaman ve hangi kanalda?

Süper Lig’in 26. haftasında Hatayspor, Sivasspor ile kozlarını paylaşıyor. Hatayspor- Sivasspor karşılaşması 17 Şubat Cumartesi günü saat 16.00’da başlayacak. Mersin’de oynanacak karşılaşma beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Hatayspor'da son durum

Hatayspor, oynadığı son 5 karşılaşmada 2 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle sahadan ayrıldı. Geride kalan 25 haftada 28 puan toplayan Hatayspor, ligde 14.sırada bulunuyor. Hatayspor ligde 31 gol atarken kalesinde ise 34 gol gördü.

Sivasspor'da son durum

Sivasspor bu sezon oynadığı 25 karşılaşmada 8 galibiyet, 9 beraberlik ve 8 mağlubiyet aldı. Haftaya topladığı 33 puanla 9. sırada giren Sivasspor 29 gol atarken kalesinde ise 35 gol gördü.

İlk 11'ler

Hatayspor: Erce, Kamil Ahmet, Burak, Kilama, Cemali, Massanga, Abdülkadir, Dele-Bashiru, Strandberg, Rivas, Pedro

Sivasspor: Ali Şaşal, Appindangoye, Caner, Poungouras, Hakan, Mijo, Charisis, Uğur, Murat, Menig, Manaj

Senin için hazırladığımız haberler