CANLI| Konyaspor- Ankaragücü maçını canlı izle (Maç linki)

Ali Bozkurt
11.02.2024 - 10:23 | Son Güncellenme: 11.02.2024 - 10:27

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Konyaspor ile Ankaragücü karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın kanalı, canlı yayını ve maç linki gibi detaylar haberde.

CANLI| Konyaspor- Ankaragücü maçını canlı izle (Maç linki)

AJANSSPOR HABER

Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 25. haftasında yarın evinde oynayacağı MKE Ankaragücü ile ligde 34. kez karşılaşacak.  Zorlu karşılaşmanın kanalı ve canlı yayını gibi detaylar haberde.

Konyaspor- Ankaragücü maçı ne zaman ve hangi kanalda?

11 Şubat Pazar günü MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karılaşmayı hakem Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Konyaspor - Ankaragücü maçı beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak.

34. randevu

Konyaspor ile Ankaragücü, bu maçla beraber Süper Lig tarihinde 34. kez karşı karşıya gelecek. Aralarında daha önce oynanan 33 maçtan 13 kez Ankaragücü galip ayrılırken, 12 kez de Konyaspor hanesine 3 puan yazdırdı. 8 maçta ise kazanan taraf çıkmadı. Bu karşılaşmalarda Konyaspor 40 kez gol sevinci yaşarken, Ankaragücü de 50 defa fileleri havalandırdı. İki takım Konya’da bugüne kadar 16 kez karşı karşıya geldi. Konyaspor, bu müsabakalarda 8 kez rakibini mağlup ederken, 4 maçtan yenilgiyle ayrıldı, 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Yeşil-beyazlılar sahasındaki maçlarda 26 kez gol atma başarısı gösterirken, sarı-lacivertiler 20 kez gol sevinci yaşadı. Bu sezon ligin ilk yarısında Ankara’da oynanan mücadele 1-1’lik skorla sona erdi.

Maçın hakemleri belli oldu

Konyaspor ile MKE Ankaragücü arasında oynanacak karşılaşmayı Direnç Tonusluoğlu yönetecek. Tonusluoğlu’nun yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Emir Eray Eyisoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Çakır olacak.

Ligde son iki maçında 1 puan alan ancak hafta içi Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kalmayı başaran Emre Belözoğlu'nun çalıştırdığı başkent temsilcisi, haftaya 29 puanla girdi.

Son 5 maçında 4 beraberlik elde edip, bir kez mağlup olan Konyaspor, 22 puanla 19. sırada yer alıyor. Konyaspor da Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale yükselerek moral bulmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler